Kávé

Kép
Életmód

Kávéetikett a világ körül - Avagy így kávézik a francia, az olasz, a vietnámi

Sokszor mondják, hogy ahány ország, annyi szokás. Nos, ez igaz a kávézásra is. Most összegyűjtöttük nektek a legérdekesebb tudnivalókat arról, hogy miben tér el a leghíresebb kávéimádó országok kávékultúrája. Íme!

Kép
Életmód

Latte vagy espresso? Ezt árulja el rólad a kedvenc kávéd

Reggelente posztok százai készülnek #coffeenclothes hashtaggel, melyek így mind egy szuper stílusos felhasználóhoz kerülnek, aki nap mint nap kiválogatja legmenőbbeket.

Kép
Életmód

Indítsd a napot nyaralást idéző reggelivel!

Mai válogatásunkban kedvenc budapesti teraszainkat mutatjuk be, a kisebb, csendesebb kávézóktól a kultikus találkozóhelyekig, amikben az a közös, hogy imádjuk náluk indítani a napot.

Kép
Életmód

12 dolog, amit eddig még biztosan te sem tudtál a kávéról

Tudtátok, hogy a kávébab nem is bab? És az megvan, hogy hol található a kávéövezet? Na most aztán minden kiderül.

Kép
Életmód

A dalgona kávé után jönnek az isteni habos, jeges italalternatívák

Epres, matchás, nutellás, mogyoróvajas... Csak győzz kísérletezni és kóstolni!

Kép
Sztárok

Ezen besírsz! Zseniális, hogy milyen néven kéri Victoria Beckham a Starbucksban a kávéját

Mindig is sejtettük, hogy bár ritkán mosolyog, de van humora!

Kép
Stílus

Hedonista élményt kínál a francia divatház első kávézója

A Louis Vuitton magasabb fokozatba kapcsolt, és a Prada után vitorlát bontott a vendéglátóiparban is.

Kép
Promóciók

Hogy néz ki 2020-ban egy igazán trendi konyha?

Érintésre nyíló borhűtő, gondolatolvasó kávéfőző, láthatatlan indukciós főzőlap: a 11. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, melyekkel korábban még soha.

Kép
Egyéb

Így tegye különlegesebbé a kávézás élményét!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ugyan az egészséges életmód egyre nagyobb népszerűségnek örvend, vannak olyan kis “csalások”, melyekről nem szívesen mondunk le. Sőt, akadnak olyan tevékenységeink, illetve élvezeti forrásaink, melyekhez szigorúan ragaszkodunk. Ki tudna lemondani az életmentő kávéról egy nehezen induló reggelen? Vagy egy kellemes cappuccinóról egy lustálkodós délutánon? Talán bátran ki is mondhatjuk, hogy egy jó kávéra mindig akad megfelelő alkalom.

Kép
Életmód

Ha rossz napod van, akkor nézd meg ezt!

...és rádöbbensz, hogy másoknak még rosszabb, de legalább lesz min nevetni.

Kép
Promóciók

Az etikus kávéfogyasztásra hívja fel a figyelmet a Starbucks

A Föld napja alkalmából szervezett kávészemináriumot a Starbucks magyarországi leányvállalata, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az etikus és felelős kávéfogyasztás fontosságára. A környezetbarát megoldásokat támogató vállalat a fenntartható kávétermesztésben- és fogyasztásban látja a jövőt.

Kép
Promóciók

A jövő költőit mentorálja a Starbucks

Több mint 100 fiatal jelentkezett a Starbucks Kávéköltők verspályázatára, amelyet a magyar költészet napja alkalmából hirdetett meg a kávézólánc. Az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeztek a tehetséges költők április 11-én a verseny döntőjére a budapesti Starbucks Gozsdu kávézóba, hogy a nagyközönség előtt is előadják műveiket.

Kép
Életmód

Megváltás! Ha Heidi Klum ezzel indítja a reggelét, akkor ezentúl nekünk sem lesz bűntudatunk

Csináljunk csak mindent úgy, mint Heidi, abból nem lehet gond!

Kép
Promóciók

Szívesen találkozol barátaiddal egy finom kávé vagy tea mellett? Kínálj mellé Twix Bites-ot és nyerj egy utat Srí Lankára!

Mi jut eszedbe, ha egy csésze kávéra vagy teára gondolsz? A forró italok fogyasztása napi rutinunk szerves részét képezi, fejünkben pedig gyakran a jól megérdemelt pihenéshez, nyugodt pillanatokhoz és a jó társasághoz kötjük. Hát még ha egy darabka csoki vagy keksz is jár mellé...

Kép
Promóciók

Az időutazás igenis létezik. És most csak egy kávékapszulára van hozzá szükséged

Gondoltad volna, hogy a kávé felfedezése és a kávéházak megnyitása mekkora hatással volt az emberek életére? Felpezsdítették a városok társasági életét és közösségeket formáltak. A Nespresso legújabb limitált kiadású kávéival most te is átélheted a világ első kávéházainak hangulatát! Hogy hogyan? Mutatjuk az utat!

Kép
Életmód

Így lehet jótékony hatással kávé a szervezetedre

A kávé sokak számára életelixír, és van, akinek még az ereiben is a fekete csörgedezik. Pedig a kávéfogyasztás alapvetően káros szenvedély ként él köztudatban. Mi még sem tudunk ellenállni neki, de kell egyáltalán?

Kép
Promóciók

Valentin-napi kávészeminárium a Starbuckstól

A kávé ismertebb élettani hatásaival a legtöbben tisztában vannak, kevesen tudják azonban, hogy kedvenc fekete italunk az egyik legtermészetesebb afrodiziákum, amely nemcsak az ébredésben, hanem a vágyak felkeltésében is szerepet játszik. A különböző kávéfajtákban rejlő gyümölcsös, természetes ízaromák vérkeringésünket serkentve termelnek endorfint, így egy jó kávé még emlékezetesebbé teheti a Valentin-napot.

Kép
Promóciók

A Starbucks karakteres, mégis lágy ízű espressóval szélesíti kávékínálatát

A sötét pörkölésű Espresso Roast mellett elérhető világos pörkölésű Blonde Roast egy újgenerációs, könnyű, de erőteljes espresso, amelyet akár Cappuccino, hosszúkávé, tejeskávé vagy éppen vaníliás italkülönlegesség formájában is fogyaszthatunk.

Kép
Promóciók

Ikonikus belvárosi épületben nyitotta meg legújabb budapesti kávézóját a Starbucks

A Starbucks új, Király utcai kávézójával együtt már 24 magyarországi taggal rendelkezik a világhírű kávézólánc. A hazánkban 2010 óta jelenlévő márka új üzlete egy, a századfordulós kávéházi hangulatot felidéző kiállítással nyitotta meg kapuit, amelynek képeit a Fortepan válogatta.

Kép
Promóciók

SPAR enjoy. - változatos finomságok friss, minőségi és megbízható alapanyagokból

A fogyasztók a márkanév alatt háromféle leves, ötféle saláta, kétféle öntet, és hatfajta rizses-tésztás készétel közül választhatnak. Ezen kívül válogathatnak a desszert-, snack- és gyümölcssaláta-kínálatból is, amelyek mellé különböző ízesítésű smoothie-kat, joghurtitalokat és kávékat is vásárolhatnak.

Kép
Promóciók

Csipke, rúzs és kávékrém – csajos este a Vapiano-nál

A Vapiano az ősz beköszöntével újraindította népszerű Ladies sorozatát, amin ezúttal a nőiesség teljesedett ki az Inglot és a Palmers közreműködésével.

Kép
Promóciók

Ekkora összegű ajándékot várnak a házasulandó párok - Top 3 legrosszabb nászajándék: étkészlet, váza, kávéfőző

A házasulandók 60 százaléka pénzre és tárgyi ajándékra egyaránt számít az esküvőn, minden harmadik pár 10 és 20 ezer forint közötti bevétellel kalkulál vendégenként – derült ki a KártyaPláza.hu friss felméréséből. Minden ötödik pár még az esküvő éjjelén standol, vagyis átszámolja a bevételt. Az étkészlet, váza és a kávéfőző vezetik a legrosszabb nászajándékok toplistáját.

Kép
Sztárok

9 sztár, akinek bámulatos kreativitással írta el a nevét a kávéspoharán a Starbucks

Nehéz szakma a baristáé, az biztos.

Kép
Promóciók

Különleges ízek a kávé őshazájából

A Nespresso két limitált kiadású kávéja Afrika, a kávé szülőhazája előtt tiszteleg

Kép
Életmód

A kávé, amit mindenki iszik, de senki sem tudja mi az, avagy a nagy kérdés: mi is az a Flat White?

Senkitől nem kaptam választ, ezért úgy döntöttem, magam járok utána a kérdésnek.

Kép
Stílus

A szezon legtrendibb táskája kevesebbe kerül, mint a reggeli kávéd

Ennél olcsóbb módja idén nem lesz, hogy up to date legyél, ha divatról van szó.

Előző oldal
Következő oldal