Kiegészítők

Kép
Promóciók

S.T.A.M.P.S. - ha igazán stílusos kiegészítőt keresel

A kiegészítők tudják igazán stílusossá varázsolni egy nő megjelenését. Ha szeretnél minden nap játékos könnyedséggel tündökölni, akkor ismerd meg a S.T.A.M.P.S. órák kínálatát, és állíts össze az egyéniségedhez passzoló karórákat.

Kép
Promóciók

Stílusos és közösségi: Nokia Lumia 720

Gyöngyösi Reni divattervező 2011-ben a Gombold Újra! Divat a magyar divatpályázatán első, míg a Divatkreátor tehetségkutató show-n második helyezést ért el. Tervezőasszisztensként a Katti Zoób Divatháznál is dolgozott, emellett saját márkáját, az INER brandet építi. Szereti az olyan stílusos kiegészítőket, mint amilyen a fekete Nokia Lumia 720 telefonja.

Kép
Promóciók

Ragyogó ötletek az F&F Home-tól

Az F&F Home új kollekciójában finom anyagból készült ágyneműket, fényűző kiegészítőket és elegáns poharakat találsz ,amivel lakásod minden szegletét megújíthatod. A pazar textíliák, puha szőnyegek és takarók, fémes csillogású vázák és szív alakú díszpárnák kifinomult stílusúvá varázsolják otthonodat.

Kép
Shopping

Nanushka for Samsung: Stílusos hátlapok az okostelefonodra

Mutasd a telefonod, megmondom, ki vagy: debütáltak a Samsung Galaxy S4 okostelefonokra tervezett exkluzív Nanushka kiegészítők.

Kép
Stílus

JUJJ - Légies ékszerek

Ruttner Kata, a katARTik bloggere magyar dizájnereknek, művészeknek, kreatív embereknek ad lehetőséget a bemutatkozásra. Célja, hogy blogja által olvasói rátaláljanak saját inspirációjukra, amellyel a stíluson és a szép alkotásokon keresztül közelebb kerülhetnek saját magukhoz.

Kép
Sztárok

Kate Moss okostelefonra tervez

Kate Moss igazán dizájnos kiegészítő-kollekciót tervezett a Carphone Warehouse felkérésére. A „fashion tech” jelzővel illetett kollekcióban tabletekre és okostelefonokra szánt tokokat, borítókat és egyéb kiegészítőket találnak majd a rajongók.

Kép
Egyéb

Finom tapintású anyagok, frissítő színek és must-have kiegészítők a Coccinelle-től!

Megérkezett a Coccinelle tavasz/nyári kollekciója!

Előző oldal