Kiegészítők

Kép
Életmód

3 kristály, amitől jobb kedved lesz és még stílusos is

Ezek a féldrágakövek jótékony hatásukon túl szuper kiegészítők is.

Kép
Életmód

Milyen ásvány illik hozzád a csillagjegyed szerint?

A különféle kristályok és a belőlük készült kiegészítők egyre népszerűbbek.

Kép
Életmód

13 tipp a stílusos dohányzóasztalhoz

A megfelelő asztal kiválasztásával és a kiegészítők elrendezésével a nappalid éke lehet!

Kép
Stílus

A párizsi divathét legszuperebb táskái

Már jó előre ácsingózunk a jövő nyári felhozatal után.

Kép
Shopping

Combcsizma + miniszoknya = tuti páros

Nem kell lemondanod a csábításról ősszel sem!

Kép
Shopping

Így újult meg idén a balerinacipő

Van valami különleges most ősszel ebben a klasszikus darabban.

Kép
Stílus

10 kiegészítő a New York-i divathétről, amire már most lecsapnánk

Lélekben már a következő nyárban járunk!

Kép
Stílus

Így díszítsd a kontyod!

A legjobb kiegészítők, ha már unod a kusza konty egyszerűségét.

Kép
Stílus

7 elengedhetetlen strandkiegészítő a nyárra

Így leszel a vízparton is sikkes!

Kép
Promóciók

Designer bútorokat a kertbe is!

Az IDdesign örömmel mutatja be első ízben legújabb, 2016-os Nyári Katalógusát. Magyarországon eddig még sosem került bemutatásra nyári, kerti bútorokat és kiegészítőket tartalmazó katalógusunk, így büszkén mutatjuk be Önöknek újdonságainkat.

Kép
Stílus

Konfekció: Megnyílt Oltai Kata second-hand boltja

Oltai Kata művészettörténész ruhatárának igényesen összeválogatott darabjait évek óta garázsvásárok, titkos turkálók vagy igazi kincseket rejtő bolhapiacokon találja meg. Hisz abban, hogy a régi ruháknak történetük, külön meséjük és személyiség formáló hatásuk van. Új, Konfekció nevű second-hand boltjában, amelyet Vida Vera programszervező barátnőjével most februárban nyitott, nem csak retró ruhák, és kiegészítők, de olyan alkalmi szettek is megtalálhatóak, amelyeket közösen alakítottak át.

Kép
Stílus

Fázik a kezünk! - Íme a legstílusosabb kesztyűk a téli napokra

Ha eddig megfeledkeztél volna róla, a tél elengedhetetlen kiegészítője a kesztyű. Erre a hóesés minket is emlékeztetett, szóval gyorsan összeszedtük a legstílusosabb darabokat a mínuszos napokra! Megsúgjuk, hogy elindultak a leárazások is, így kedvezményesen csaphatsz le rájuk!

Kép
Shopping

InStyle must-have: 10 gyönyörű sál télre

A sál a téli ruhatár alapvető része. A borongós napok legjobb kiegészítője, és szerencsére nem is számít nagy kiadásnak beszerezni néhány új darabot - hacsak nem szemeltünk ki egy kis luxust magunknak. Ezerféle anyagból, színből és mintából válogathatunk a boltok polcain, most jöjjenek az InStyle kedvencei a szezonból!

Kép
Shopping

Nyerő kiegészítők - Egy igazi stílusikon tippjei az őszi-téli szezonra

Margaret Zhang megosztja velünk a Swarovski 2015-ös Őszi/Téli kollekciójához kapcsolódó, saját, lenyűgöző szemléletét, minden részletre kiterjedő finomsággal összeállított képeken. Gyönyörűek az új kiegészítők, meg is mutatjuk a kedvenceinket!

Kép
Promóciók

Beköszöntött az ősz az F&F HOME-hoz! Nézd meg az új kollekciót!

Erre a szezonra két vonallal készültek a tervezők. A kifinomult Párizsi Varázslat valamint a bohém Őszi Erdő fantázianévre keresztelt kollekciók telis-tele vannak olyan kiegészítőkkel, melyekkel szebben és kényelmesebben telnek majd az otthon töltött Őszi/Téli napjaink.

Kép
Stílus

5 csodaszép táska, amibe megéri befektetni

A legtöbb nő váltig állítja, hogy ő a cipőkért van oda, mégis a legtöbb esetben a táskáknak nem tudnak ellenállni. Tudd meg, melyik ikonikus táska az, amit mindenképp megéri beszerezned, ha épp vásárolni indulsz!

Kép
Sztárok

Jane Birkin többé már nem adja nevét a Hermés legkeresettebb táskájához

A Hermés legsikeresebb táskája, mint státuszszimbólum a luxus és a minőség legmagasabb fokát képviseli, minden híresség büszkén viseli, azonban az egykori modell és a táska névadó múzsája, Jane Birkin nemrég arra kérte a márkát, távolítsák el nevét a luxus kiegészítőkről.

Kép
Shopping

A 10 legjobb lakberendezési webshop

Ha valami különösen eredetit szeretnél ajándékozni, akkor jó helyen jársz. Életmódszerkesztőnk, Osvárt Judit összegyűjtött most neked 10 olyan webshopot, amelyek lakberendezési kiegészítőkre és dísztárgyakra specializálódtak, amely mind szállít Magyarországra, és amelyekben számtalan jó ajándéktippet találsz!

Kép
Shopping

2015 elengedhetetlen kiegészítői: az órák és az ékszerek

2015-ben a kiegészítőkhöz igazítsunk a ruhatárunkat! Ha hiányzik valami, akkor még időben vagyunk, gyorsan beszerezhetünk a kedvenc blúzunkhoz, szoknyánkhoz egy-egy elegáns vagy éppen sportos ékszert és az idei év nagy slágerét, az órát.

Kép
Stílus

A street style királynője: Olivia Palermo 20 legjobb szettje

Valószínűleg Olivia Palermoé a világ egyik legirigyeltebb ruhatára. A New York-i "it girl" megjelenése mindig kifogástalan és naprakész. Ha pedig mégis gondja támadna a kiegészítőkkel, ott van neki modell férje, Johannes Huebl... Olivia 20 legjobb szettje következik! 1.

Kép
Szépség

Choupette Lagerfeld sminkkollekciója már elérhető

Karl Lagerfeld stílusos cicája, Choupette máris sztárokat megszégyenítő rajongótáborra tett szert a Twitteren és Instagramon, de nem áll meg az internetes népszerűségnél: divatkampányokban szerepel, kiegészítőket tervez és mancsa nyomát rajtahagyta nemrég megjelent tanácsadó könyvén (Coupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat, magyarul még sajnos nem elérhető).

Kép
Stílus

Victoria Beckham gyönyörű cipőket tervezett

Victoria Beckham tegnap mutatta be legújabb, 2015-ös-tavasz-nyári kollekcióját a New York Fashion Weeken. Ezúttal azonban nemcsak ruházati és kiegészítőkből álló kreációi, hanem most már cipőkollekciója miatt is izgulhatott az énekesnőből divattervezővé avanzsált híresség.

Kép
Shopping

50%-os leértékeléssel ünnepli a nyarat az il Bacio di Stile

Gyönyörű ruhák, fantasztikus kiegészítők és kihagyhatatlan ajánlatok várják Magyarország legszebb multibrand divatáruházának, az il Bacio di Stilének vásárlóit, látogatóit, 2014. július 22-től.

Kép
InStyle TV

Stílusos sztárok a vörös szőnyegen, avagy így szülinapozunk mi - VIDEÓ

Stílusosan, bár korántsem megszokott módon vonultak végig a vörös szőnyegen hazai hírességeink a Bringával a vörös szőnyegen biciklis divatbemutatón. Kovács Ági, Bogi, Odett és Walkó Csaba is kerékpárt ragadott „kiegészítőként”, hogy a városi biciklizést népszerűsítse az InStyle eseményén (fotók ITT).

Kép
Promóciók

Különleges válogatás Budapest szívében – The Mayfair Selection

Pici, nyugis sziget Budapesten, ahol csupa olyat talál aki betér, amit máshol talán nem. Európa és a nagyvilág különböző szegleteiből, férfi-, női- és gyerekruhákat, kiegészítőket kínálnak azoknak, akik fogékonyak az egyedi dolgokra. Az üzletben megtalálható különleges márkák kínálatából az igazán egyedi kedvenceket válogatják ki a vevőknek.

Kép
Promóciók

Milyen lenne álmaid otthona? – Rendezd be!

A miénket biztosan különleges dekorációs elemek díszítenék. Csakis olyan kiegészítőket használnánk, melyek jellegzetes enteriőrt és kivételes hangulatot teremtenek.

Előző oldal
Következő oldal