Gyöngyök

Kép
Egyéb

Ne hagyjuk magunkat átverni, avagy hogyan vásároljunk valódi gyöngyöt

Mikor gyöngysort vásárolunk, az egyik legfontosabb dolog, hogy ne hagyjuk, hogy hamis gyöngyöt adjanak el nekünk igazi gyöngy helyett. A valódi gyöngyök lehetnek igazgyöngyök, illetve tenyésztett gyöngyök egyaránt. Nagyon fontos, hogy ezekkel tisztában legyünk, és különbséget tudjunk tenni közöttük.

Kép
Stílus

Még mindig divat úgy öltözni, mint a nagyik – 5 menő kiegészítő

Az év elején csak egy aranyos kis trendnek tünt és nem számítottam rá, hogy még most nyáron is mennyire meghatározó marad. Remekül beépíthető a nyári ruhatáradba, mutatom, hogy hogyan is.

Kép
Szépség

Szokatlan szépségtrend: gyöngyök az arcon és a hajban

Már nem is tűnik annyira klasszikusnak!

Kép
Shopping

Hordd másképp: gyöngyök

Sokat távolodott konzervatív elődjétől.

Kép
Stílus

Stílusnagykövetünk jelenti: Ilyen volt a 2016-os Daalarna show

Minden évben epedve várjuk Benes Anita, a Daalarna tervezőjének legújabb ruhacsodáit és a show-t, amelyen hús-vér modelleken valósággá válnak a ruhaköltemények. Idén debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs-Tarcsa Anita, a Fashion & City blog tulajdonosa tudósít az InStyle.hu-n az eseményről.

Kép
Stílus

Gyönyörködj velünk a Daalarna új esküvői ruháiban - FOTÓK

Minden évben epedve várjuk a Daalarna legújabb ruhacsodáit. Nem csak leendő menyasszonyok, hanem minden, a lelkében kicsit is romantikus nő boldogan nézegeti őket és álmodozik arról, hogy egy napon ő is viseli majd Benes Anita egyik álomszép kreációját. Most itt az újabb kollekció, amelytől tátva maradt a szánk.

Kép
Stílus

Daalarna 2015: Újabb álomruhák Benes Anitától

Új kollekcióval jelentkezik 2015-ben egyik kedvenc magyar márkánk, a Daalarna. Benes Anita kreációi továbbra is minden menyasszony álmainak netovábbjai. Ismerjétek meg a Pearl kollekciót!