Stílusnagykövetünk jelenti: Ilyen volt a 2016-os Daalarna show

Stílusnagykövetünk jelenti: Ilyen volt a 2016-os Daalarna show

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Minden évben epedve várjuk Benes Anita, a Daalarna tervezőjének legújabb ruhacsodáit és a show-t, amelyen hús-vér modelleken valósággá válnak a ruhaköltemények. Idén debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs-Tarcsa Anita, a Fashion & City blog tulajdonosa tudósít az InStyle.hu-n az eseményről.


Mesebeli csipke és tüll csodák, teltház és a lemenő nap fénye fűszerezte meg a Millenáris kultikus termét 2016. február 26-án, két időpontban is! Már reggel óta több száz ember dolgozott azon, hogy idén is több ezren csodáljak meg Benes Anita ámulatba ejtő ruhakölteményeit. Minden nő álma egy ilyen darab, de miért is?

Kép


A Daalarna már 14 éve a magyarországi esküvői piac egyik legmeghatározóbb szereplője. A ruhák alapanyaga francia, olasz és angol textilgyárakból származik, legfőképp egyedi csipke és kézzel festett selyem. Minden ruhában egy álom valósul meg, hiszen mindenki a maga ízlése alapján választja ki az anyagot, modellt, formát és kiegészítőket. Anita hitvallása: a legfontosabb a tökéletes ruha megtalálása, melyben a menyasszony varázslatosan érzi magát.
Délelőtt járáspróbák, ruhapróbák, smink és fodrász előzték meg a show-t! Precíz szervezéssel, minden apró részletet kidolgozva, profi csapat várta délután 15:00 órától a vendégeket. A Nap több, mint száz négyzetméter üveg felületen világította meg a színpadot, kitűnő fényjátékot játszva. A vendégek szomjáról a Daalarna hivatalos partnere, a Vöslauer gondoskodott. Letisztult színek, óriási kifutó, virágos, egymással játszadozó háttér elemek és izgatott hölgykoszorúk hada lepte el percek alatt a termet.

Kép


A délutáni bemutató fotózási technikájára is figyeltek a szervezők, a fény megnehezítette volna a képkészítést, ezért ahogy a nap lebukott a szemközti házak tetőfedelén, a teremben mindenki helyet foglalt! Tatár Csillának, a Daalarna Fashion Show-k mindenkori háziasszonyának hangja csendült fel, a fürkésző szempárok ellenére ő viszont nem volt a színpadon. Online köszöntötte a közönséget, hiszen a kisfiát egy percre se szerette volna egyedül hagyni - humorosan meg is jegyezte a műsorvezető, hogy most a gyerek pizsama trend nála az első. Izgatottan mozgolódott mindenki a helyén, majd elindul a zene és egy 17 éves, gyönyörű, baba arcú lány mutatta be a legelső, magenta színű ruhát! Majd éjkék, sárga és zöld uszályos csodák léptek a kifutóra.
A színpompás ruhák után a kézzel festett, selyemből készült fazonok érkeztek a lila, a kék és zöld színekkel játszva, a tüll rétegek hosszát variálva, egymás után. Minden ruha kialakításában észrevehető a hát szépségének hangsúlyozása. Valamely modelleknél teljesen szabadon, még némely fazonnál áttetsző anyaggal emelte ki nőiességünk ezen részét a tervező. Aztán érkeztek a fehér csipke mini ruhák, majd a show főszereplője, a menyasszonyi ruhák menyasszonyi ruhája! Nyitott hátú, több tüll rétegű, átlátszó csipke, A-vonalú fazonok, tengerparti esküvős ruhák, egy cseresznye virágos kézzel festett darab és hosszú ujjú modellek lettek bemutatva. Még fel sem fogtuk, már új impulzus ért a következő darabbal.

Kép


A smink szemhangsúlyos volt, rózsaszín alapon óriási strassz kövekkel, amit immár hagyományként Sipos Zita mestersminkes és csapata készített, a haj koncepció laza konty volt, ami Hajas Lászó munkáját dicséri. A lányok sima catwalk koreográfiát követtek, rezzenéstelen arccal, vérprofin érkeztek sorban a költemények.
A show-n debütált a Rienne Creations ékszer, mint kiegészítő márka, amely a Flower kollekció darabjait selyemvirágos hajpántokkal, fülbevalókkal és nyakláncokkal tette még romantikusabbá. A cipők Vágó Réka kollekciójának modelljei voltak. A finálé finom és elegáns volt, virágcsokrokat kidobáló effekttel zárult. Majd Benes Anita jelent meg pár pillanatra a kifutón, végezetül pedig a közönség elismerő tapssal zárta az eseményt. Divat kedvelőknek kötelező esemény, jövőre ne gondolkodj, ezt látnod kell."

Galéria / 120 kép

InStyle - Stílusnagykövetünk jelenti: Ilyen volt a 2016-os Daalarna show

Megnézem a galériát


Kattintsatok a képekért a galériára!

Olvass még többet debreceni stílusnagykövetünktől ide kattintva!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!