Előadó

Kép
Életmód

Magyar előadó az America's Got Talent-ben - A hollókői páros mindenkit levett a lábáról

Magyarország többszörösen díjnyertes dog dancere (kutyatáncoltatója) 4 igent kapott az America’s Got Talent válogatóján!

Kép
Sztárok

Megszületett a 45 éves különc színésznő első gyermeke

Igazi stílusikon, generációjának egyik legjobb előadóművésze, és most, 45 évesen anya lett.

Kép
Sztárok

Amanda Lepore: "Ne köss kompromisszumot azért, hogy másoknak megfelelj"

A világhírű transznemű előadóművész ismét Budapestre látogat, ezúttal a Garçons születésnapjára. Ezen apropóból kreatív igazgatónk, Lakatos Márk készített interjút a művésznővel!

Kép
Sztárok

Ez a pasi stílusosabban öltözik, mint a legtöbb nő

A 49 éves előadó hihetetlen energiával, tehetséggel és feltűnési vággyal van megáldva. Mi pedig néha tátott szájjal csodáljuk őt!

Kép
Életmód

Ezeket a magyar előadókat ne hagyd ki a Szigeten!

Európa egyik legnagyobb multikulturális eseményén nemcsak a világ legmenőbb előadóit nézheted meg, de hazánk zenekarai közül is sokan fellépnek. Összeszedtük, hogy szerintünk kiket nem érdemes kihagyni idén!

Kép
Promóciók

Hatalmas sikerrel zárult a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert

Összefogott a zenész szakma és a közönség a gyerekekért. Vasárnap este több ezres tömeg előtt nyolc élvonalbeli együttes és előadó lépett fel a Budapest Park x UNICEF Segélykoncerten. Az eseményt a nézők akár otthonról is nyomon követhették, hiszen az estét a Budapest Park Facebook-oldalán élőben is közvetítették, sőt, a képernyők előtt ülők akár otthonról is adakozhattak. A jegybevételből (92,9%), szponzorációs támogatásokból (7%) és a segélyvonalból (0,1%) összesen 17 285 123 Ft gyűlt össze, amely teljes egészében az UNICEF legnehezebb sorsú gyerekekért végzett munkáját támogatja.

Kép
Promóciók

Már csak tíz nap és kezdetét veszi a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert

Június 16-án 8 élvonalbeli magyar együttes és előadó lép színpadra egyetlen estén. Felméri Péter humorista egy stand-up előadással, Kemény Zsófi és Nyáry Luca pedig egy-egy slam produkcióval csatlakozik a jótékonysági fesztiválhoz. Az Apák napi négyórás koncertfolyam további meglepetéseket is tartogat még a nézők számára. A jegybevétel teljes egészében az UNICEF Magyarország legnehezebb sorsú gyermekeket segítő munkáját támogatja.

Kép
Sztárok

Irigykedj! Ez lesz az idei Grammy-ajándékcsomagban

Hamarosan megtartják a 61. Grammy-díjátadót. Amíg a zenészek az aranyszínű gramofont viszik haza, addig több mint ötven előadó, fellépő és műsorvezető nem is egy, hanem két csomagot vihet haza.

Kép
Sztárok

Sia a parókája nélkül érkezett a vörös szőnyegre, és csodásan festett

Sia korunk egyik legtitokzatosabb előadója. A 42 éves énekesnő hosszú évekig szerzett dalokat olyan nagy neveknek, mint Beyoncé, Flo Rida, Rihanna és Christina Aguilera, majd megelégelte, hogy mások aratják le helyette a babérokat, és úgy döntött, ezentúl ő adja elő zseniális slágereit a színpadon.

Kép
Sztárok

A nap videója: Rihanna váratlanul besétált egy másik előadó koncertjére, majd énekelt egyet

A közönség teljesen ledöbbent, mikor feltűnt az énekesnő.

Kép
InStyle TV

A 10 legjobb magyar klip 2015-ből

Annyi jó magyar klip született 2015-ben, hogy nem győztünk válogatni közülük toplistánkba. Vajon a te kedvenced köztük van? Figyelem, szubjektív válogatás következik! ;)

Kép
Életmód

Programajánló: Budapesten koncertezik Nigel Kennedy

Nigel Kennedy a legtöbbet eladott klasszikus lemez előadójaként a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült. Most Vivaldi Négy évszakjának újragondolt változatával érkezik hozzánk.

Kép
InStyle TV

Magyar származású színésznő a Women'Secret első videóklipjének előadója

Elsa Pataky, a Halálos iramban filmek magyar felmenőkkel rendelkező sztárja, igazi rockdívává változik a Women’Secret klipjében: az ismert dallamok újraértelmezett változata hallatán pedig garantáltan táncra perdülünk.

Kép
InStyle TV

Impossible? Dehogy: James Arthur Budapesten!

A világhírű James Arthur novemberben hazánkban koncertezik, az Impossible című világsláger előadója először lép színpadra Magyarországon.

Kép
Sztárok

Boggie a nemzetközi siker kapujában - exkluzív interjú

Magyarország fiatal dalszerző-énekesnőjéért, Csemer Boglárkáért, azaz Boggie-ért izgulhatunk május 19-én Európa legismertebb és legrégebbi nemzetközi dalversenyén, az Eurovíziós Dalfesztiválon. A 2015-ös rendezvény idén jubileumát ünnepli, éppen 60. alkalommal mérik össze tehetségüket Európa dalszerzői és énekes előadói. A versenyt idén - a tavalyi osztrák győzelem után – Bécsben rendezik meg.

Kép
Sztárok

Rihanna saját filmet kap

Rihanna nemcsak fantasztikus énekesnő, előadóművész és stílusikon, de végre belevág a filmezésbe is: hamarosan egész estés dokumentumfilm készül az eddigi pályafutásáról.

Kép
Promóciók

Programajánló: FashionEVE 2014 – Divatelméleti konferencia a Corvinus Egyetemen

November 20-án 14 órától divatelméleti- és történeti konferenciát tartanak a Budapesti Corvinus Egyetemen, diákoknak és minden divat iránt érdeklődő fiatalnak. Főszerkesztőnkön, Szűcs Péteren kívül még számos ismert előadó, stylistok, divattervezők, szaktekintélyek beszélgetnek érdekes témákról.

Kép
Életmód

Programajánló: Pet Shop Boys Budapesten!

Nem mondanám különlegesnek a zenei ízlésemet, de egy biztos: egy-egy előadótól általában nem a legnagyobb slágert szoktam kedvencemnek választani. Kamaszkorom nagy favoritja a Pet Shop Boys “Domino Dancing” című dala lett, és számtalanszor képzeltem el, hogy én vagyok az a nagyon csinos lány a videoklipből. Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Sztárok

Vörös szőnyegen Kállay-Saunders András

Ünnepélyes keretek között tartották vasárnap este Koppenhágában az 59. Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos megnyitóját. 37 ország előadói vonultak be a dán főváros Városházájára, ahol egy nagyszabású parti indította el a verseny hetét. Természetesen ott volt a magyar résztvevő, Kállay-Saunders András is.

Kép
Sztárok

Káprázatosan gyönyörű volt Beyoncé

Beyoncé Knowles volt az idei Brit Awards meglepetés-előadója a londoni O2 arénában tegnap. Az énekesnő káprázatosan gyönyörű volt hosszú, zöld ruhájában.