Magyar előadó az America's Got Talent-ben - A hollókői páros mindenkit levett a lábáról

Magyar előadó az America's Got Talent-ben - A hollókői páros mindenkit levett a lábáról
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Magyarország többszörösen díjnyertes dog dancere (kutyatáncoltatója) 4 igent kapott az America’s Got Talent válogatóján!

Berczes Christine Elisabeth és ausztrál juhászkutyája, Meredith, teljesen levette a lábáról az America's Got Talent zsűrijét. Na persze nem szó szerint, hiszen Heidi Klum, Sofia Vergara és Howie Mandel is a közönséggel együtt állva tapsolta meg a magyar produkciót.

Kép
forrás: America's Got Talent/PR

Az előadást több közönségben ülő is megkönnyezte, ami nem is meglepő, hiszen Meredith közös tánca gazdájával igazán gyönyörű látványt nyújtott. Az érzelmeket pedig a zene is tovább fokozta, ugyanis a páros Keane - Somewhere only we know című dalának feldolgozására táncolt, amiben gyönyörű hegedű és zongora játékot hallhatunk.

Kép
forrás: America's Got Talent/PR

A kutyám nagyon élvezte a show-t, a közönség pedig nem akarta elengedni őt: sorba állva várták, hogy megsimogathassák. Örülünk a sikernek, de számomra az az igazi elismerés, ha még többen megismerik, elismerik ezt a sportot és kipróbálják a dog dancinget

- Berczes Christine Elisabeth

A hollókői kutyatenyésztő maga tanítja ezt az igen nehéz és ritka sportot, minden érdeklődőnek és erre már nem csak otthoni termében van lehetőség, hiszen tart online órákat is, többek között Amerikában, Szlovéniában, Ausztriában élő gazdiknak és kutyusoknak.

Nézd meg te is a videót!

Olvasd el ezt is!

Ezt is olvasd el!

Galéria / 6 kép

Mi lehet velük? A hazai X-Faktor elfeledett arcai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.