Dekor

Kép
Stílus

A világ legkeresettebb virágosa

Azt mondják, hogy úgy bánik a virágokkal, mint egy reneszánsz festő az olajfestékekkel.

Kép
Shopping

Pompás és hiperolcsó tárgyak, amik azonnal feldobják a lakásodat

A nagy nyári leárazás nem csak a ruhaüzleteket érinti. Szuper darabokra bukkanhatunk a lakás dekoráláshoz is.

Kép
Életmód

Divatkönyvek, amiknek helye kellene hogy legyen a lakásodban

Kéne egy jó lakberendezése tipp, ami feldobja az otthonod? Pont tudunk egyet, ráadásul ez pont divatőrülteknek lett kitalálva!

Kép
Shopping

Illatos otthon húsvétra

Biztos csodás ételeket főzöl, fantasztikusan díszítesz, de arra gondoltál, hogy milyen illatú lesz a lakás? Kellene!

Kép
Életmód

Ezek a kisállatok elég rosszul jártak...

Néha a kis kedvenceinknek sem fenékig teljfel az élet. Mama néha teljesen elborul és olyankor jönnek a durva állatos outfitek.

Kép
Szépség

Jön a Hermés beauty és dekorkozmetikai vonala!

2020-ban érkezik a Hermés kozmetikai termékekből álló felhozatala, de figyelembe véve a ruháik, kiegészítőik árát, sok jóra nem számítunk.

Kép
Horoszkóp

A szobanövény, ami nem purcan ki az otthonodban a csillagjegyed szerint

Ki ne akarna egy-két cserepest az otthonába? A növények jó kedvre derítenek, tisztítják a helyiségek levegőjét és dekorálják a lakást. Ha azonban többször próbálkoztál már velük de mindhiába, mutatjuk mely növény passzol hozzád a horoszkópod szerint.

Kép
Életmód

Menő iroda – több motiváció! Tedd stílusosabbá a dolgozósarkodat!

Ha káosz uralkodik az íróasztalodon, és épp valami változtatáson gondolkodsz, itt az ideje, hogy a stílusos ötleteinkkel segítsünk rendet tenni. A galériában bemutatott ötletekkel megvalósítodhatod az inspiráló és szép munkakörnyezetet.

Kép
Promóciók

Hosszú ahhoz a tél, hogy unalmas legyen!

Dekorációs ötletek a hideg évszak hátralevő napjaira.

Kép
Életmód

2019 lakásdekorációs trendjei, amikből érdemes szemezgetned

Manapság nem csak az öltözködésünkkel, az otthonunk stílusával is szeretnénk megmutatni, kik is vagyunk. Mindemellett sokszor persze az aktuális trendeknek is behódolunk, már ha épp megtaláljuk bennük azt, amit magunkénak érzünk.

Kép
Életmód

Minden idők 10 legutáltabb karácsonyi dala, amitől mindenki a falat kaparja - te is?

Az ünnepi időszak az év legörömtelibb időszaka, tele csillogó fényekkel, karácsonyi dekorációkkal és sok finomsággal. De még decemberben sem lehet minden tökéletes! Nagyjából pont mostanra csömörlöttünk meg a karácsonyi daloktól, ha te is így vagy vele, most szavazd meg a leggyűlöltebbet!

Kép
Életmód

Melania Trump fényűző pompába öltöztette karácsonyra a Fehér Házat - egyvalami mégis szúrja sokak szemét

A világ egyik legismertebb épülete, a Fehér Ház, így természetes, hogy az ünnepek alatt minden szobáját csodás karácsonyi hangulat lengi körül. Viszont az idei dekoráció nem mindenkinek nyerte el a tetszését!

Kép
Életmód

Tippek, hogy hogyan dekoráld a lakásodat az ősz jegyében

Ahogy beköszönt az ősz és egyre kevesebb időt töltünk a szabadlevegőn – viszont annál többet a négy fal között – erős kényszert érzünk arra, hogy megtöltsük őszi színekkel, meleg textilekkel az otthonunkat. Mutatjuk, hogyan érdemes belevágnod!

Kép
Életmód

5+1 egyszerű DIY-hack, ami nem csak a lakásod, az életed is megváltoztatja

Tuti csináld magad ötleteket gyűjtöttünk össze, melyek nem csak az otthonodat varázsolják egyedivé és stílusossá, a hétköznapi pörgésben is segítségedre lehetnek!

Kép
Életmód

Az IKEA megint alkotott! Most éppen ezért a termékükért őrül meg minden divatmániás csaj

Az IKEA termékeire az utóbbi időkben nagyon rákaptak a bloggerek. A nagy kék bevásárlószatyor csak a kezdet volt, ahogy a táskaként funkcionáló szimpla, dekorációs tárolóelem is. A divatipar nyitottsága a cég felé megkérdőjelezhetetlen, és úgy tűnik, a svédek is mindig örömmel kedveskednek valami szuper darabbal.

Kép
Sztárok

ÉLŐ! Összeházasodott Harry herceg és Meghan Markle - csodás fotók

Kimondta a boldogító igent Harry herceg és Meghan Markle! Nézd meg nálunk az első képeket a menyasszony csodás ruhájáról és a dekorációról. Cikkünk folyamatosan frissül, így nem maradsz le egyetlen pillanatról sem!

Kép
Sztárok

Így néz ki a torta és a dekoráció! Nyilvánosságra kerültek az első képek Meghan Markle és Harry herceg esküvőjének készületeiről

Hát ez is elérkezett, Harry herceg esküvőjéig már csak egy napot kell aludni. Mi már ezerrel készülünk, hogy ne maradjatok le egyetlen részletről sem, most például az első nyilvánosságra hozott képeket hoztuk el!

Kép
Stílus

Dekoratív lámpa, az otthonod must have kiegészítője

Egy enteriőr hangulatát a stílusa mellett a fény, illetve annak mennyisége és minősége határozza meg leginkább, mégis sokan alulértékelik a jelentőségét. Igenis kevés egy helyiségbe egyetlen központi fényforrás, és igenis kevés, ha csak egy villanykörte lóg a függesztéken. Ha hangulatos, stílusos és izgalmas otthonra vágysz, ennél jóval többre lesz szükséged! Lakberendezőnk tuti tippjei következnek!

Kép
Stílus

Lakberendezői aranyszabályok, hogy igazán stílusos legyen az erkélyed

Ha szeretnéd, hogy mutatós és otthonos legyen az erkélyed, következésképpen kedved legyen 5 percnél többet tölteni itt, akkor nincs mese dolgoznod kell rajta. Egy kis lomtalanítás, takarítás és persze dekorálás biztosan jót tesz majd neki, és persze neked is. Nem kell nagy dolgokra gondolni, akár pár óra alatt végezhetsz is vele. Gondolj csak bele, milyen jó lesz azután hátradőlni egy székben egy nagy pohár limonádé társaságában és élvezni a szabad levegőt.

Kép
Shopping

Designlakás fillérekből? - A menőséget nem csak pénzben mérik!

Ha te is egy igazán designos otthonra vágysz, de nem tudsz annyit költeni az otthonodra, mint a dánok vagy a svédek, ne csüggedj! A következő sorokban adok néhány ötletet, hogy mire érdemes figyelned és miket érdemes beszerezned, amivel elérheted a kellő hatást!

Kép
Shopping

Húsvéti lakásdekorációk a barkán és a nyúlon túl

Húsvétkor még azok is feldíszítik a lakást, akiknek egyébként nem feltétlenül szívügye otthona csinosítgatása. Az ünnepek alatt azonban szinte elengedhetetlen, hogy egy-két tavaszi kiegészítővel dobd fel a lakást, hiszen nagy valószínűséggel a családod, barátaid, és jó néhány locsoló látogatására is számíthatsz majd. Nem kell nagy dolgokra gondolni, azok viszont legyenek izgalmasak és látványosak. Segítek!

Kép
Életmód

Fess tojást az idei trend szerint – útmutató, amit inkább ne csinálj!

Ahogyan az öltözködésnek, lakberendezésnek vagy akár a virágkötésnek, úgy az ünnepi dekorációknak is megvannak a maga trendjei. Míg pár évvel ezelőtt a tojásfestési technikák között a galaxisos, addig tavaly az unikornisos és a márványos hímes tojások mentek nagyot, úgy tűnik, idén továbbra is a kőhatású darabok hódítanak, így mi is tettünk velük egy próbát. Csakhogy óriási problémába ütköztünk!

Kép
Promóciók

Home dekor előrejelzés 2018-ra: Japán inspiráció

Errol szól a Hanakotoba, amely a virágokkal való önkifejezés nyelve Japánban. A virágok nagyon intenzív módon képesek érzelmeket és hangulatokat közvetíteni. 2018-ban az otthonunk gyönyöru virágos színekben fog pompázni.

Kép
Életmód

Le a szürke hétköznapokkal! Idézd meg a tavaszt költséghatékony lakásdekorációs tippjeinkkel

Úgy várjuk már a tavaszt, mint a messiást, de sajnos az egy ideig még biztosan várat magára. Ha te is úgy epekedsz a színek, fények és virágok után, mint egy korty víz után a sivatagban, mutatom, mit tehetsz annak érdekében, hogy kibírd a tavasz eljöveteléig. Így hiába szakad majd a hó, hiába kell elviselned még jó pár borús napot, az otthonod frissességgel és pozitív energiákkal tölt majd fel.

Kép
Shopping

Magyar designer ruhák, ékszerek, dekortárgyak, és növények – Kreatív ajándékok tárházára bukkantunk a Repertory-ban

Az Alagút budai oldalán található a kicsi, ám annál nagyobb kínálatú Repertory, a DAIGE és a The Mama Kin közös üzlete, ahol annyi egyedi kincs rejtőzik, hogy az igazi mekkája a kreatív karácsonyi ajándékoknak! Tóth Melindát, a DAIGE tervezőjét kérdeztük, ő kinek milyen ajándékokat ajánl a fa alá.

Kép
Sztárok

Melania Trump először dekorálta ki a Fehér Házat karácsonyra! Nézd meg te is a végeredményt

Először volt övé a feladat, és már július óta készült rá!

Előző oldal
Következő oldal