Csók

Kép
Életmód

3+1 jel, hogy randiznod kellene a legjobb barátoddal

Tudjuk, férfi és nő között létezik barátság. Hányszor is magyarázkodtál ezzel? Lehet, hogy sosem voltatok azok, vagy az átélt sok közös emlék hozott ennyire össze titeket, de mi kell még? Ezeknél a jeleknél már csak egy villogó neontábla lenne figyelemfelkeltőbb!

Kép
Életmód

El tudsz képzelni egy fantázia nélküli életet?

Elképzeled, milyen lesz az első csók! Elképzeled a születésnapi bulidat vagy, hogy milyen szép lesz az első lakásod. Nos, erre valaki képtelen!

Kép
Promóciók

Egy sokoldalú étel: a csicseriborsó

Reformkorukat élik a hüvelyesek. Manapság nem lehet ellátogatni egy recepteket bemutató weboldalra anélkül, hogy ne találnánk egy-egy ételt valamelyik hüvelyes felhasználásával. A népszerűséget nem csodáljuk: olcsók, finomak, egészségesek és számos módon elkészíthetőek.

Kép
Sztárok

Emiatt a film miatt vált el Angelina Jolie és Brad Pitt? 5 film, amelynek a főszereplői összejöttek, és erre ráment a házasságuk + 2 ráadás

Ti is úgy láttátok, hogy ez a csók egy leheletnyivel tovább tartott a feltétlenül szükségesnél? A moziteremben is izzik a levegő? Könnyen elhisszük, amit a vásznon látunk, és hajlamosak vagyunk gondolatban máris összeboronálni a főszereplőket.

Kép
Sztárok

Döbbenet kivel csókolózott Jennifer Aniston

Nem pasi volt az illető.

Kép
Sztárok

Fehérneműben csókolgatja egymást a szexi sztárpár

Justin Bieber és dögös felesége, Hailey Baldwin többször bebizonyították már, hogy nagyon boldogok együtt. Most azt is megmutatták, hogy milyen jól állnak egymásnak - fehérneműben, vadul csókolózva, divatmodellekként.

Kép
Promóciók

Ismerd meg az essence 2019-es őszi-téli újdonságait!

Ragyogó és hibátlan arc, csillogó szem smink, lenyűgöző WOW hatású szempillák, szuper csókos ajkak - az új 2019-es essence őszi/téli újdonságok korlátlan lehetőséget biztosítanak a kívánt hatás elérésében.

Kép
Sztárok

Ilyen a hősszerelmes Gerard Butler

Romantikus csókot akart, de szerintünk egy kicsit félresikerült.

Kép
Szépség

Így kerüld el a barnulási bakikat

Az egyenletesen barna bőr mindannyiunk álma. A napcsókolta hatástól nem csak karcsúbbnak tűnsz, a fogaid is fehérebbnek hatnak, de még a tekintetedet is hangsúlyosabbbá varázsolja.

Kép
Szépség

Csókmágnes ajkak nyáron. Védd csodás rúzsokkal!

Nyári hőségben és strandolás közben sem szeretnél lemondani a csábító szájfényekről, rúzsokról? Megmutatjuk a legjobb fényvédős termékeket!

Kép
Sztárok

Szexvallomások: elképesztő helyeken csinálták a sztárok

Nagyon cifra és hihetetlen helyekről vallottak a celebek.

Kép
Sztárok

A színpadon csattant a csók - Lady Gaga rajongói eléggé meglepődtek

Az énekesnő saját zenésztársát ajándékozta meg a csókkal.

Kép
Sztárok

Őrült szexi csókkal köszöntötte barátnőjét a modell

Cara Delevingne és Ashley Benson már több mint egy éve együtt vannak, elvileg fel is vállalták a kapcsolatot meg nem is. De Cara legújabb posztjában olyan forrón csókolóznak, és úgy röpködnek a szívecskék, hogy ez minden vallomással felér.

Kép
Sztárok

"Furcsa volt, hogy csókolni és simogatni akartam őket"

Love is love! Azaz sztárok vallanak arról, hogy biszexuálisok, mit jelent számukra mindez és mikor jöttek rá, hogy mások. Nőkkel és férfiakkal is szívesen kéjelegő sztárok

Kép
Stílus

A saját testvérével csókolózik

A Youtube csókkirálya annyire eltelt magától és a poénjaitól, hogy a lehető legdurvábbat is meglépte.

Kép
Szépség

Ilyet még nem láttál, az tuti: filmes sminkek az ajkakon

A sminkmester olyan ajakfestéseket készít, amiket vétek lenne egy csókkal elrontani. Ergo: randira nehogy ilyet válassz!

Kép
Szépség

A legjobb színezett ajakápolók 1000-től 13 000 Ft-ig, amelyektől puha és csókolnivaló lesz a szád!

Rúzsoznál, de túlságosan ki van száradva a szád? A megoldást az újgenerációs színezett ajakápolók jelentik, amelyek igazi 2in1 termékek - ápolnak és mesést színt varázsolnak ajkaidra. Összeszedtük kedvenceinket!

Kép
Sztárok

Rita Ora két pasi csókján osztozik

Büszke rá és teljes mértékben támogatja az azonos neműek szerelmét (is).

Kép
Sztárok

Kylie Jenner és pasija csókolóztak egy nagyot a Grammy-n

Randinak sem semmi egy Grammy-díjátadó! A páros a pink és fekete kombinációja szavazatt. Döntsd el te, hogy ez az outfitjük nem túlzás-e.

Kép
Sztárok

Emma Watson szakítása után pár hónappal ismét szerelmes

A Harry Potter színésznőjére hamar rátalált a szerelem korábbi szakítását követően: most pedig nem a filmvilágból választott párt magának.

Kép
Sztárok

Most már biztos: Ashley Benson és Cara Delevingne együtt járnak

A Pretty Little Liars Hannájára a való életben rátalált a szerelem, hónapok óta tartó találgatás után pedig most először felvállalták hivatalosan is kapcsolatukat Cara Delevingnével.

Kép
Sztárok

Nyilvános csók: Meghan és Harry újabb szabályt szegett meg

Meghan hercegné és Harry kapcsolata sok olyan változást hozott a királyi család életébe, amit előtte elképzelni sem tudtak, ám sokszor okoz kellemetlenséget is, hogy nem tartják be maximálisan a szabályokat.

Kép
Sztárok

Meryl Streep és Cher kamerák előtt csókot váltottak

Sokmindenre számítottak a rajongók a Mamma Mia második részének premierjén, de arra nem, hogy Chert és Meryl Streepet csókolózni látják majd.

Kép
Sztárok

Bizonyíték: Dakota Johnson és Chris Martin mégsem szakítottak

Bár nemrég teljesen más fickóval látták csókolózni Dakota Johnsont, mégsem szakítottak Chris Martinnal, mert a napokban friss képek készültek róluk kéz a kézben!

Kép
Sztárok

Chloe Moretz végleg lecserélve: Vele csókolózott nyilvánosan Brooklyn Beckham

Chloe Moretz és Brooklyn Beckham kapcsolatán nehéz kiigazodni, most viszont egyértelművé vált a helyzet….

Kép
Életmód

Ennyi különböző típusa van a megcsalásnak: nálad mi számít annak?

Neked mi számít megcsalásnak? Egy csók? A szex? Vagy, ha másról fantáziál a pasid? Erre a kérdésre a lehető legváltozatosabb válaszok születnek, sokaknál más a határ, mást jelent a szó: félrelépés. Szakértők összeszedték, hogy mi az, amit már tekinthetünk annak, és milyen típusai vannak.

Előző oldal
Következő oldal