Alapozó

Kép
Szépség

Újabb őrült kihívás! Így néz ki 100 réteg alapozó az arcon

Íme egy újabb bizarr beauty-kihívás!

Kép
Szépség

10 meglepő haj- és sminktrükk, amire a profik esküsznek

Minden trükkre kíváncsiak vagyunk, amit a szakma legjobbjai osztanak meg velünk. A divathéten sminkesek és fodrászok árulták el a legféltettebb titkaikat a Harper’s Bazar-nak. Íme a 10 legjobb!

Kép
Szépség

8 szépségrutin, amit a sminkesek szerint minden nő legalább egyszer elront

Rengeteget sminkelési misztériumot oldottunk már meg barátnőkkel, anyukánkkal, és a kollégiánkkal kézen fogva, csak minden estben a profikat felejtettük el megkérdezni. Lehet, hogy hiba volt?

Kép
InStyle TV

Vicces vagy elgondolkodtató? Így néz ki egy pasi alapozóval az arcán - VIDEÓ

Ami nekünk napi rutin, az a pasiknak egy elképesztően furcsa, rémisztő rituálé.

Kép
InStyle TV

Tanulj meg úgy sminkelni, mint Kim Kardashian - VIDEÓ

Mióta Kim Kardashian elárulta mindig tökéletes megjelenésének titkát, ami a kontúrozásban és a megfelelő arcrészek kiemelésében keresendő, azóta mindenki meg akarja tanulni, hogyan is kell tökéletesen alkalmazni ezt a két technikát.

Kép
InStyle TV

Így készítheted el a legszebb natúr sminket- VIDEÓ

Videónkból megismerheted a legszebb natúr smink elkészítésének tippjeit!

Kép
Szépség

Szuper hírek a szépségápolás szerelmeseinek: Új kozmetikai részleggel bővült az H&M

Az H&M szuper hírrel rukkolt elő, ugyanis augusztus 24-én ünnepélyes megnyitó keretén belül került bemutatásra a márka új, az Arc Divatja névre keresztelt szépségápolási termékeket tartalmazó kozmetikai részlege.

Kép
InStyle TV

Ilyenre sminkelnék a férfiak a barátnőiket

Mindannyian szeretnénk tudni, vajon milyen sminkben látnak minket a legszebbnek a férfiak, de a legfontosabb kérdés, hogy saját párunk hogyan sminkelne ki minket? Erre a kérdésre ad választ a következő videó, amiben Kandee Johnson készíti el a férfiak által megálmodott smink ötleteket.

Kép
Stílus

Az 5 legtehetségesebb Youtube szépség vlogger, akiket kötelező követni

A Youtube megjelenése óta már mindenki ezt a csatornát használja, ha meg szeretne tanulni valamit, legyen az egy recept, egy hajfonat vagy akár egy smink elkészítése. Mi most elhoztuk Neked a kedvenc szépség vloggereinket, akiket szerintünk mindenképp megéri követni!

Kép
Sztárok

Sztárok smink nélkül

El tudnád képzelni, hogy reggel ne kenj fel semmi sminket az arcodra? Hogy ne tüntesd el az apró hibákat, ne rejtsd el a szemed alatti táskákat? Ugye a gondolat is rémisztő? Márpedig a következő sztárok büszkén és boldogan jelennek meg a kamerák előtt smink nélkül is, ami igazán inspiráló!

Előző oldal