Akció

Kép
Promóciók

Sokszoros esély az eltérő fejlődésű gyermekeknek

Szülőként meggyőződésünk, hogy gyermekünk kivételes és egyedi. Ráadásul, mi ismerjük őt a legjobban, legyen szó a hangjáról, mozdulatairól, reakcióiról. Ám viselkedésében, fejlődésében vannak olyan általános elemek, amelyek megjelenése bizonyos korhoz, fejlődési szakaszhoz kapcsolódik. Hogyan észlelhetjük ezek késlekedését? Mi a teendő ha elmaradást, eltérést tapasztalunk? Ebben segít a szülőknek és a gyermekek ellátásában dolgozó szakembereknek a Gyermekút projekt.

Kép
Sztárok

Fény derült arra, mi gondol Jennifer Garner volt férje, Ben Affleck és Jlo eljegyzéséről

A színésznő már előre tudta, hogy hamarosan lánykérés lesz.

Kép
Sztárok

Selena Gomez üzent az alakját kritizálóknak: "Úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok."

Az évek során Selena Gomez többször is nyíltan beszélt belső küzdelmeiről, mind a testképével, mind a mentális egészségével kapcsolatban.

Kép
Sztárok

Volt, aki egyetértett vele, más elítéli: Így reagáltak a sztárok arra, hogy Will Smith felpofozta Chris Rockot az Oscar-gálán

Az idei Oscar-díjátadó igen izgalmasnak bizonyult mindenki számára.

Kép
Életmód

Spórolj a gardróbodon! 3 tipp, amivel olcsóbban vásárolhatsz márkás ruhákat

Ha hajlamos vagy a túlköltekezésre, akkor itt vannak a tuti tippek!

Kép
Sztárok

Szakértők szerint Meghan kinevette és kigúnyolta Erzsébet királynőt

Kíváncsiak lennénk a reakciójára.

Kép
Szépség

Ezek miatt olyan jó bőr Sandra Bullock 55 felett is

Sandra Bullock a hatvanhoz közeledve sem vesztett fiatalos energiáiból. Utánajártunk, hogyan csinálja, mik azok a trükkök és termékek, amelyekről nem mondana le egy kemény akciófilm forgatása során sem, és bizony van közöttük olyan, amit mi már nem vállalnánk be.

Kép
Életmód

5 könyv, ami után elhiszed, bármire képes vagy

Mert a nők valójában bármire képesek.

Kép
Promóciók

Adni Öröm! - Csatlakozz Te is!

Elindult az Adni Öröm!, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR adománygyűjtő akciója. 2020. december 16. és 21. között a kijelölt SPAR és INTERSPAR áruházakban kihelyezett adománykártyák megvásárlásával Te is támogathatod a rászorulókat.

Kép
Stílus

2 dolog, amit teljesen felesleges megvenned a Black Fridayen

A tudatos vásárlás fogalma a sok-sok akció között nehezen körülírható, és nincs is ezzel semmi baj, viszont így karácsony előtt sok "kihagyhatatlan ajánlat", bizony ki is hagyható.

Kép
Shopping

Black Friday vonzásában: kozmetikumok, amelyek megérik az árukat

Megtaláltuk a legjobb dealereket!

Kép
Sztárok

Hősnőként ünneplik Kate Winsletet, aki lenyomta Tom Cruise-t

Kate Winslet kaszkadőr segítsége nélkül semmisítette meg Cruise nem mindennapi rekordját, ami még férfi színésznek nem sikerült.

Kép
Sztárok

Bruce Willis szuperképessége: még mindig meg tudja lepni a nőket

A 65 éves színész visszatért.

Kép
Promóciók

Kiszállítás, amivel akkor is jól jársz ha pontos és akkor is, ha nem

A SPAR mindent megtesz ügyfelei minőségi kiszolgálása érdekében és garantálja számukra, hogy a webshopon keresztül rendelt termékek időben megérkeznek. Az áruházlánc új akciója rendhagyó: ha a SPAR kiszállító munkatársa akár csak 1 percet is késik a kiválasztott idősávon túl, a vásárló egy 1000 forintos kupont kap.

Kép
Promóciók

Újra itt a JOY-Napok! Shopping, ahogy te szereted!

Június 22-én kezdődik a shoppingfesztivál! Vásárolj kedvezményesen több száz márka kínálatából akár az üzletekben, akár online, 1 héten át!

Kép
Életmód

Filmajánló: kedvenc filmjeink a '80-as évekből, amit neked is látnod kell

Moziba még mindig nem mehetünk, de a házimozi még mindig szuper választás, és akkor már a '80-as évek kedvenceit se hagyd ki a repertoárból.

Kép
Sztárok

Kigyúrva vagy anélkül tetszenek jobban? 10 férfi sztár, aki extrém fitnesz-átalakuláson esett át az elmúlt években

Jóképű fiúból kockás hasú akcióhőst formált magából Paul Rudd, Chris Hemsworth és Ryan Reynolds. Nézegesd az előtte-utána fotókat és döntsd el, melyik változat jön be neked inkább.

Kép
Promóciók

Márkás parfümök a SPAR tavaszi hűségakciójában

Az áruházlánc márkás illatszereket kínál hűséges vásárlóinak a február 13-án induló pontgyűjtő promóciójában. A női, férfi és uniszex parfümök nagyszerű ajándékok Valentin napra, nőnapra, anyák napjára vagy húsvétra is.

Kép
Stílus

Így lehet az akcióhősöket dögösen felöltöztetni

Már megy a mozikban az új Charlie angyalai, a film jelmeztervezője elárulja a kulisszatitkokat.

Kép
Shopping

Tedd dögössé a tested a Joy-napokon!

Ugyebár az újabb bikini szezon ismét várat magára, de mit szólnál hozzá, ha óriási kedvezményekkel frissítenéd fel az egész testedet?

Kép
Shopping

Kuckózz be! Szerezd be ezeket a darabokat, és ki sem akarsz majd mozdulni otthonról

Persze imádjuk a nyarat és a jó időt, de valld be, nem szuper télen az időjárásra hivatkozva, lemondani minden programot és lelkifurdalás nélkül begubózni egy jó könyvvel?

Kép
Shopping

Fantasztikus kedvezményekkel vásárolhatsz magyar tervezőktől is a Joy-napokon

Ugye már Ti is nagyon várjátok a kupon napokat, ahol a tehetséges magyar divattervezők alkotásait is szuper áron szerezhetitek be?

Kép
Szépség

Ezek a csodás sminktermékek féláron kaphatóak majd a Joy-napokon

Hamarosan itt a november és a Joy kupon napok, amikor is varázslatos sminktermékeket szerezhetsz be magadnak vagy a szeretteidnek.

Kép
Promóciók

A szülőknek segít elkészíteni az uzsonnát a SPAR programja

A több szakmai partnerszervezet közreműködésével megvalósuló országos kampány célja az egészségtudatos táplálkozás népszerűsítése a legfiatalabbak körében. A SPAR októbertől másfél hónapos akciót és versenyt indít, amelyre az iskolások és szüleik az uzsonnáikról készített posztokkal nevezhetnek. Az uzsonnakészítéshez jó alapanyagot biztosítanak a SPAR csökkentett só- és cukortartalmú termékei.

Kép
Promóciók

Csúcsminőségű eszközökkel segít felszerelni a konyhát a SPAR

Az amerikai KitchenAid márka egyedi konyhai eszközei és elektromos kisgépei tökéletes segítőtársai lesznek a kezdő és a szakértő szakácsoknak egyaránt. A sokoldalú felszerelések és csúcsminőségű készülékek a SPAR üzleteiben az október 10-én induló új pontgyűjtő akcióval érhetők el a vásárlók számára. A hűségakcióhoz egy különleges ajánlat is társul: nyereményjáték keretében az öt exkluzív robotgép egyikét is hazavihetik a pontgyűjtésben résztvevők.

Kép
Promóciók

Édes semmittevés, vagy mégsem?! Megjelent Bükfürdő SLOW térképe

A technikai vívmányok szupergyors fejlődése és elterjedése a „mindent azonnal” kívánalmát is magával hozta, így nem csoda, ha mára elvárás lett, hogy az utazásainkon két hét alatt bejárjunk kontinenseket, vagy két hónap alatt körbeutazzuk a világot, és minél több attrakciót és élményt gyűjtsünk a tarsolyunkba. A modern idők tömegturizmusa elől azonban egyre többekben merül fel az igény visszatérni az egyéni szükségleteken alapuló, tökéletes energetikai feltöltődést nyújtó lassú turizmusra, azaz a „slow travelre”. Nyugat - Magyarország tiszta szívében, Bükfürdőn vízben és zöldben eddig sem volt hiány, de most a kínálat tovább bővült a slow travel jegyében kialakított attrakciókkal és az azokat bemutató SLOW térképpel.

Előző oldal
Következő oldal