Fény derült arra, mi gondol Jennifer Garner volt férje, Ben Affleck és Jlo eljegyzéséről

Fény derült arra, mi gondol Jennifer Garner volt férje, Ben Affleck és Jlo eljegyzéséről
Forrás: Jason Merritt/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő már előre tudta, hogy hamarosan lánykérés lesz.

Hétvégén érkezett a hír, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck másodszor is jegyben járnak! A sztárpár úgy egy évvel ezelőtt talált ismét egymásra, nem sokkal azelőtt, hogy Jlo felbontotta Alex Rodriguezzel való jegyességét, és rövidesen már régi szerelme oldalán mutatkozott. Az biztos, hogy a kapcsolatuk óta mindketten kivirágoztak, boldogok, hamarosan pedig közös otthonukba költözhetnek.

Persze a lánykérés hírére nem csak a rajongók, hanem a két híresség expartnerei is reagáltak. Alex Rodriguez egy beszélgetős műsorban tett utalást Jlo jegyességére, most pedig az is kiderült, mit gondol minderről Jennifer Garner. A színésznő és Ben Affleck 13 évig voltak házasok, három közös gyermekük van, és mai napig szoros a kapcsolatuk. Az E!News-nak egy közeli ismerős árulta el, hogy valójában Jen és a gyerekek előre tudták, hogy Ben meg akarja kérni Jlo kezét, mert a színész úgy érezte, nekik kellene először tudniuk.

Jennifer Garner pedig kifejezetten örül annak, hogy volt férje boldog, van mellette egy erős támasz, és ez az alkohollal való küzdelmében is nagy segítség számára. Jlo pozitív hatással van Ben Affleckre, a két színésznő között pedig nagy a tisztelet.

Jennifer és Ben már nagyon régen szétmentek, és nincs okuk arra, hogy [az eljegyzés miatt] bárki feldúlt legyen. Ő boldog, hogy Ben józan és jól érzi magát - mindkettő fontos nemcsak neki, de Jennifer Lopeznek is.

- mesélte egy közeli ismerős a Hollywood Life-nak.

Ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan egy igazán különleges mozaikcsalád jön létre, az pedig biztos, hogy Jennifer Lopez és Jennifer Garner között teljesen pozitív a viszony! Nem lepődnénk meg, ha az esküvőre is meghívnák őt, bár egyelőre a hírek szerint magáról a nagy napról, dátumról és egyebekről még nem beszélt egymással a jegyespár.

Ezt is olvasd el!

Galéria / 6 kép

Sztárpárok, akik egy film forgatásán szerettek egymásba

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.