Akciófilm

Kép
Sztárok

85 éves Terence Hill – ezek a kedvenc filmjeink tőle

Ma ünnepli nyolcvanötödik születésnapját a legendás pofonosztó páros hupikék szemű tagja.

Kép
Szépség

Ezek miatt olyan jó bőr Sandra Bullock 55 felett is

Sandra Bullock a hatvanhoz közeledve sem vesztett fiatalos energiáiból. Utánajártunk, hogyan csinálja, mik azok a trükkök és termékek, amelyekről nem mondana le egy kemény akciófilm forgatása során sem, és bizony van közöttük olyan, amit mi már nem vállalnánk be.

Kép
Életmód

Filmajánló: kedvenc filmjeink a '80-as évekből, amit neked is látnod kell

Moziba még mindig nem mehetünk, de a házimozi még mindig szuper választás, és akkor már a '80-as évek kedvenceit se hagyd ki a repertoárból.

Kép
Szépség

Michelle Rodriguez sosem volt még ennyire lányos

Jobbára csak arról írnak, hogy éppen ki a barátnője és hogy lesz-e új akciófilm, amiben majd sokat lövöldözik, pedig ő egy ennél jóval több.

Kép
Életmód

12 tudományos–bűnügyi mítosz, amelyet a filmek elhitettek velünk

A krimik, bűnügyi tévésorozatok és akciófilmek néha enyhén szólva leegyszerűsítik a tényeket.

Kép
Sztárok

David Beckham lesz az új James Bond?

David Beckham úgy tűnik komolyan fontolgatja, hogy elvállal egy nagyon ígéretes filmszerepet, ami eddig minden korábbi színésznek nagy sikert hozott.

Kép
Életmód

Így edz a szupermodell, Rosie Huntington-Whiteley - VIDEÓ

A Victoria's Secret egykori szupermodelljéből színésznővé avanzsált Rosie Huntington-Whiteley, akit jelenleg a Mad Max akciófilmeben láthatunk, tökéletes külsővel rendelkezik. Égig érő karcsú lábak, légies vonalak, nőies idomok, Rosie-nak mindez megadatott, de keményen meg is küzd azért, hogy formában maradjon, ami mostantól már Neked sem lehet gond, hiszen a modell megosztotta egy teljes edzéstervének videóját, így lehetőséged van ellesni a sztár kedvenc gyakorlatait!

Kép
Sztárok

Természetesen Chanelben premierezett Keira Knightley

Keira Knightley új filmjének premierjén jelent meg a minap Hollywoodban.A színésznő a Jack Ryan: Árnyékügynök című akciófilmben látható (mától a magyar mozikban is) olyan színésztársakkal, mint Kevin Costner vagy Chris Pine.