Michelle Rodriguez sosem volt még ennyire lányos

Michelle Rodriguez sosem volt még ennyire lányos
Forrás: Pinterest

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Jobbára csak arról írnak, hogy éppen ki a barátnője és hogy lesz-e új akciófilm, amiben majd sokat lövöldözik, pedig ő egy ennél jóval több.

Így néz ki Michelle Rodriguez általában:

színésznő,Michelle rodrizuez,akcióhős,fekete,szexi haj,barna bőr,biszex,biszexuális,leszbikus,szexi színésznő,cannes,cannes 2019,michelle rodriguez gf,michelle rodriguez girlfriend,michelle rodriguez insta,mindent a leszbikusságról,rami kadi,piaget

És így 2019-ben Cannes-ban:

Galéria / 5 kép

Michelle Rodriguez Cannes-ban

Megnézem a galériát

A különbség elég látványos. Mit tesz az ember lányával egy kis Piaget és egy Rami Kadi ruha, nem igaz? Mondhatnánk, hogy akkor bármikor választhatná ezt a típusú megjelenést, de ha az igazi Rodroguezt akarod látni, akkor vetsz egy pillantást a tavalyi outfitjére.

Kép

Szinte sajnáljuk, hogy csak az akcióhős vagány csaj szerepét osztják rá mindig, mert ezzel ő is bekerült abba a 8+1 színész alkotta csapatba, aki minden filmjében ugyanazt csinálja.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!