UNICEF

Kép
InStyle TV

Fehérvári Gábor Alfréd koncert az InStyle Style Awardon - VIDEÓ

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat. Az eseményre a legnagyobb hazai sztárok jöttek el, és velünk együtt ünnepelték kifulladásig a győzteseket. Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie), a Fiatal tehetség kategória győztese minikoncertet is adott az este folyamán, amit most teljes egészében megosztunk veletek. Hallgassátok, a számok között van az Eurovízió-esélyes Pioneer is!

Kép
Stílus

Ilyen volt az InStyle Style Award - FOTÓK

Tegnap este második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat Az eseményre a legnagyobb hazai sztárok jöttek el, és velünk együtt ünnepelték kifulladásig a győzteseket. Íme egy kis ízelítő a hangulatból!

Kép
Stílus

Ők az idei InStyle Style Award győztesei - FOTÓK

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle - Style Award díjakat. A stílust, a minőséget és a teljesítményt díjaztuk olyan kategóriákban mint stílusos nő és férfi, divattervező, jótékony sztár, blogger, Instagramsztár és fiatal tehetség. Az estén Kovács Patrícia, Polgár Odett, Schoblocher Barbara, Istvánffy Emma, a Bridget & Olivia és Fehérvári Gábor Alfréd is díjazott volt.

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #27 – Szabó Kimmel Tamás

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Jótékony sztár kategóriában a jelöltek között van Szabó Kimmel Tamás is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

A legstílusosabbakat díjazza az InStyle - szavazz te is!

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle - Style Award díjátadó gálát. Hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. A közönség összesen 35 jelöltre adhatja le voksát. A stílusos nők és férfiak mellett, divattervező, jótékony sztár, blogger, Instagramsztár és fiatal tehetség kategóriákban lehet szavazni.

Kép
Sztárok

Ennyit változott David Beckham 20 év alatt – Fotók

Vannak olyan férfiak, akiknek jól áll a kor, sőt az idő előrehaladtával egyre sármosabbak lesznek. Na ilyen pasi David Beckham, aki 20 évvel ezelőtt is megdobogtatta a lányok szívét, de mára hivatalosan is a világ legszexibb pasija, plusz apukája!

Kép
Életmód

Idén is vár mindenkit Budapest egyik legszebb karácsonyi vására

Ismét megnyitott az egyik legszebb karácsonyi vásár az Európa legjobb szállodájának választott budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban. A dekoráció ezúttal a Cup Of Charm (Szigeti Zsófi és Lukász Eszter enteriőrstylistok) tervei alapján készül el, Diótörő tematikában.

Kép
InStyle TV

Mező Misi: „Hiszek a zene gyógyító erejében”

Mező Misi egy ötezer fős községben nőtt fel, ahol nem dúskáltak a javakban. Szerencsésnek érzi magát, mert a kemény munka később meghozta a szerencsét is számára. A Magna Cum Laude zenekar énekese azonban nem áll meg ennyinél: szeretne kezet nyújtani azoknak, akik nem olyan szerencsések, mint ő. Decemberben például egy nagyszabású akusztikus koncerttel.

Kép
Sztárok

David Beckham újra a pályán! Így szurkoltak neki a gyerekei - FOTÓK

A Beckham családot nem lehet nem szeretni. David és Victoria nagyon klassz srácokat nevelnek, akik a hétvégén meghatóan támogatták papájukat, az UNICEF jótékonysági célokat szolgáló meccssorozatának mérkőzésén.

Kép
Életmód

Ultramenő jótékonysági kampány az UNICEF-től: Divatbabákkal a gyermekekért

Az eredeti, francia kampány után – ahol többek között a Chanel, Louis Vuitton és Christian Dior divatház képviseltette magát - ezúttal a magyar divatszakma tervezőinek krémje tervezett dizájn babát és hozzá illő babaruhát az UNICEF ultramenő kampányához.

Kép
InStyle TV

Szabó Kimmel Tamás & az UNICEF az InStyle-ban

Szabó Kimmel Tamás plakátkampányban, jótékonysági futóversenyen, gyermekek elleni erőszakkal foglalkozó felolvasóesten is segítette már az UNICEF munkáját, idén ősszel azonban új szerepben tűnik fel: alkalmi tanítóbácsinak áll, hogy egyre több gyermek kerüljön képbe az őket körülvevő világ játékszabályaival.

Kép
Shopping

Magyar tervezők a Four Seasons karácsonyi vásárán

Az idén 10 éves - és Európa legszebb szállodájának választott - Four Seasons Hotel Gresham Palace első alkalommal rendez karácsonyi vásárt. Ott a helyünk!

Kép
Életmód

Jótékonysági szelfi reggelire - avagy az Unicef #WakeUpCall kampánya

Az Ice Bucket Challenge után újabb jó ügy mozgatja meg a hírességek közösségi oldalait, jeges zuhany helyett most ébredés utáni szelfit készítenek magukról.

Kép
InStyle TV

12 hazai híresség szelfizett a gyermekek jogaiért - VIDEÓ

Gyermekjogi innovációs labor megalapítását kezdeményezi az UNICEF Magyarországon – 12 hazai híresség is a jó ügy mellé állt, méghozzá szelfizve.

Kép
Életmód

Olvass bele David Beckham naplójába!

David Beckham 2014 februárjában járt a Fülöp-szigeteken, a UNICEF jószolgálati nagyköveteként. Naplójában mesélt a tapasztalatairól.

Kép
Stílus

Divatpornó és álommeló - D. Tóth Kriszta írása

Áprilisi számunk Küldetésben rovatában interjút olvashattok D. Tóth Krisztával annak kapcsán, hogy az UNICEF hazai nagykövetének nevezték ki. Most egészen más témában fejti ki a véleményét, olvassátok!

Kép
Sztárok

7 dolog, amit nem tudtál D. Tóth Krisztáról

Áprilisi számunk Küldetésben rovatában interjút olvashattok D. Tóth Krisztával annak kapcsán, hogy az UNICEF hazai nagykövetének nevezték ki. Most 7 dolgot árul el magáról, amelyeket talán te sem tudtál eddig róla...

Kép
Promóciók

Segítsünk együtt a Fülöp-szigetek rászorultjainak!

Kevesebb, mint két nap telt el azóta, hogy egy sosem látott erősségű tájfun végigsöpört a Fülöp-szigeteken. A tomboló szélvihar 313 km/órás sebességgel és 378 km/órás széllökésekkel csapott le a szigetekre és tette a földdel egyenlővé az egész partvidéket. A tájfunt túlélt otthonokat a vihar következtében kialakult árvíz mosta el. Egy ehhez hasonló pusztító viharban a gyermekeknek szinte esélyük sincs a túlélésre.

Előző oldal