Armani

Kép
Stílus

Igazi tündérmese: Megnősült Grace Kelly unokája - FOTÓK

Igazi valóra vált tündérmesének lehetettek tanúi az olaszországi Maggiore tó partján összegyűlt újságírók és fotósok: Beatrice Borromeo és Grace Kelly unokája, Pierre Casiraghi esküdött örök hűséget egymásnak.

Kép
Stílus

Öltözz úgy, mint egy stylist #5 - Kis fekete kicsit másképp

Legstílusosabb munkatársaink segítenek abban, hogy olyan rafináltan állíthasd össze te is a napi outfitedet, ahogyan csak egy stylist tudja. Most ismét vezető divatszerkesztőnk, Gönczy Andrea rafinált szettjéből inspirálódhattok.

Kép
Stílus

Öltözz úgy, mint egy stylist #3 - Alapdarabok egy kis csavarral

Új rovat az InStyle.hu-n! Mostantól legstílusosabb munkatársaink segítenek abban, hogy olyan rafináltan állíthasd össze te is a napi outfitedet, ahogyan csak egy stylist tudja. Most vezető divatszerkesztőnk, Gönczy Andrea rafinált szettjéből inspirálódhattok.

Kép
Stílus

A milánói divathétről jelentjük #1

Munkatársunk, Tankó Tekla három napot tölt a milánói divathéten - íme a tegnapi nap élményei képekben!

Kép
Stílus

Egyediség, stílus, elegancia - divattervezők szerint

A divat és a stílus nem egyenlő, ezzel biztos Te is tisztában vagy. De vajon mitől leszel egyedi, egyéni, vagyis stílusos önmagad? A legilletékesebbektől most megtudhatod!

Kép
Stílus

Kedvenceink a Couture Divathétről

Ma ér véget a divatvilágot lázban tartó párizsi Couture Fashion Week, ahol azok a divatházak mutathatnak be kollekciót, akik tagjai a Francia Couture Szervezetnek (Fédération Française de la Couture).

Kép
Stílus

InStyle top 15: Szerintünk ők a Golden Globe legstílusosabb sztárjai

Ma éjjel adták át a 2015-ös Golden Globe díjakat (kattintsatok ide a győztesekért), és ennek kapcsán arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy InStyle top 10-es listát arról, hogy szerintünk kik voltak a legjobban öltözött hírességek a díjátadón.

Kép
Stílus

Minden idők 15+1 legszexibb divatkampánya

Minden szezonban nagy várakozás előzi meg a divatházak aktuális kollekciójának promotálását. Vajon milyen lesz a Louis Vuitton őszi-téli kampánya? Vajon ki lesz az arca a Calvin Klein új parfümjének?

Kép
Stílus

Imádni való gyereksztárral frissít az Armani

Az olasz divatház az Oscar-jelölt, tíz éves Quvenzhané Wallist választotta új kollekciójának arcául: ő minden idők legfiatalabb színésznője, akit ez a megtiszteltetés ért, de olyan profi a kamerák előtt, mint bármelyik tapasztalt modell.

Kép
Sztárok

Szerintünk ők voltak a cannes-i filmfesztivál legjobban öltözött sztárjai

Véget ért az idei cannes-i filmfesztivál, és ezzel egy gyönyörű álomból is felébredtünk. Ebben a két hétben csak úgy kapkodtuk a fejünket a sok vörös szőnyeges álomszett láttán, alig győztük mutatni nektek a legszebbeket és a legizgalmasabbakat.

Kép
Sztárok

Cannes csillaga: Nicole Kidman a vörös szőnyegen

Nicole Kidman új filmjének, a Grace - Monaco csillagának vetítésével vette kezdetét a 67. Cannes-i Filmfesztivál.

Kép
Sztárok

Boldog kismamaként pózolt Scarlett Johansson

Néhány hete már nem titok, hogy Scarlett Johansson első gyermekével várandós. A szőke szexszimbólum most az Amerika Kapitány: A tél katonája premierjén mutatta meg büszkén (még alig) gömbölyödő pocakját.

Kép
Sztárok

InStyle top10: Szerintünk ők voltak az Oscar-gála legjobban öltözött sztárjai

Ma éjjel adták át a 2014-es Oscar-díjakat Los Angelesben (kattintsatok ide az eredményekért), és ennek kapcsán arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy InStyle top 10-es listát arról, hogy szerintünk kik voltak a legjobban öltözött hírességek a díjátadón.

Kép
Sztárok

Csupa csipke: Cate Blanchett

Cate Blanchett megjelenése szokás szerint mindenkit lenyűgözött az idei Golden Globe díjátadón.

Kép
Sztárok

Julia Dietze: "Alfred Hitchcock stílusa lenyűgöz"

Az október 10-én a hazai mozikba kerülő Iron Sky című film női főszereplőjével, a Berlinben élő, elbűvölő szépségű Julia Dietze színésznővel beszélgettünk a miskolci Jameson CineFest Filmfesztiválon.

Kép
Sztárok

Kondás Kata az InStyle Style Awardon

Az InStyle Style Awardon egy különleges divatbemutatót is rendeztünk, amelyen öt magyar dizájner őszi-téli kreációit mutatták be olyan topmodellek, mint Srej Zsófi (Sophie Srej - Icon), Kondás Kata (Kate Kondas - VM) vagy Szepesi Melinda (VM).

Kép
Stílus

Luxusáruház az Andrássy úton: Megnyílt az il Bacio di Stile

Zártkörű megnyitóval, extravagáns kirakattal és provokatív kortárs gyűjteménnyel debütál a világmárkáknak otthont adó Andrássy úti multibrand áruház, az il Bacio di Stile, amelynek kampányát a világhírű fotóspáros, Mert Alas és Marcus Piggott készítette, arca pedig Karmen Pedaru topmodell (részletek ide kattintva).

Kép
Stílus

Napsugar von Bittera-interjú: "Armani szomszédja lettem"

Három évvel ezelőtt helyet kapott a Dolce&Gabbana márka alapítóinak milánói üzletében, a Spiga2-ben, azóta pedig Németországtól Hongkongig a világ legnagyobb luxusáruházai biztosítanak helyet a kollekcióinak. Mostantól egyetlen magyar tervezőként az il Bacio di Stile luxusáruházban is megtalálhatók a kreációi, közvetlenül az Emporio Armani és a Red Valentino szomszédságában. Napsugar von Bitterával beszélgettünk ihletről, álmokról, érző robotokról.

Kép
Stílus

Divatikonok pólón Michael Roberts módjára

Bemutatjuk a Fashionistas by Michael Roberts kollekciót, melyben a pólókról olyan divatikonok köszönnek vissza, mint Marc Jacobs, Anna Wintour, Giorgio Armani, és még sokan mások is.

Kép
Stílus

Fesztiválnapló: Lendvai Lilla #7

Sziasztok, Lendvai Lilla vagyok, stylist és fesztiválőrült. Imádom a szabad hangulatot, a sokféle embert és látni azt, hogy ilyenkor minden impressziót megvalósíthatunk az öltözködésben. Ez az én szenvedélyem! A Balaton Sound után most a Sziget Fesztiválról jelentek nektek, lessetek bele egy stylist fesztiválmindennapjaiba!

Kép
Sztárok

Armani Hollywoodba megy

Giorgio Armanit először kérték fel arra, hogy hollywoodi produkciónak tervezzen díszletet. A Paranoia című thriller várhatóan augusztus 16-án jelenik meg az Egyesült Államokban. A filmet Robert Luketic rendezte Gary Oldman, Amber Heard, Harrison Ford, Liam Hemsworth és Julian McMahon főszereplésével.

Kép
Stílus

„One night only Roma” - Egy Armani show kulisszatitkai

Adamik Luca, akivel ide kattintva olvashatjátok el interjúnkat, első blogbejegyzésében legutóbbi munkájáról, egy római Armani divatbemutatóról és annak kulisszatitkairól mesél.

Kép
Stílus

Adamik Luca: "Állandóan nevetek"

Büszkén mutatjuk be nektek a megújult instyle.hu egyik állandó szerzőjét, Adamik Lucát.

Előző oldal