#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

"Képes vagyok az embert látni a ruhákban és nem próbababákat" - Lakatos Márk

"Képes vagyok az embert látni a ruhákban és nem próbababákat" - Lakatos Márk
Forrás: @markolakatos
Facebook
Twitter
Pinterest

A stylist szerint minden testet igazinak és szépnek kell látni!

Lakatos Márk nevét mindenki jól ismeri, aki egy kicsit is jártas a divatvilágban. Ma az ő történetét mutatjuk be, ahol őszintén mesél a legnagyobb szenvedélyéről és arról, hogy miként éli meg a mindennapokat stylistként, hogyan igyekszik a legjobbat kihozni az emberekből és hogyan keresi a szabadságot.

A híres stylist több ezer embernek adott már stílustippeket és öltözködési tanácsokat, így nem csoda, hogy ő tud igazán és őszintén mesélni nekünk a szakmával kapcsolatban. Ezúttal egy Instagram-bejegyzésben írt arról, hogy mire képes a munkájával kapcsolatban, ezzel csatlakozva az InStyle #Képesvagyok kihívásához. Bizonyára ezek azok a tulajdonságai, amik az átalakítások mesterévé tették őt!

#képesvagyok minden testet igazinak és szépnek látni és megtalálni a számára, és a benne élő lélek számára, a legmegfelelőbb ruhát.

#Képesvagyok...Fejezd be te is a mondatot!

.

Csatlakozz te is egymást támogató kampányunkhoz, oszd meg a saját történetedet, használd a #képesvagyok hashtaget, hogy eljuttathassuk másokhoz, akiknek lehet, hogy pont a te sztorid fogja megadni a kezdőlökést! Háromgyerekes édesanya vagy, és képes vagy egyedül nevelni őket? Nőként állsz helyt egy erősen férfiak uralta munkakörben, és képes vagy túllendülni a sztereotípiákon? Meséld el, te mire vagy képes, mert lehet, hogy pont a te történeted lesz az, ami mást átlendít egy nehéz időszakon, hullámvölgyön.

Kép

Lakatos Márk odavan a különleges és egyedi dolgokért. Összeállításában megnézhetjük a kedvenc hazai termékeit!

Galéria / 11 kép

#vegyélhazait: Lakatos Márk 11 kedvence

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.