#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok tenni az elfogadásért! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik meg merik mutatni, hogy milyen sokszínű a világ

Képes vagyok tenni az elfogadásért! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik meg merik mutatni, hogy milyen sokszínű a világ

Promóciók

Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Életmód

A szakértők szerint ennyi pénzt kellett volna megtakarítanod 30 éves korodig: Neked összejött ez az összeg?

Promóciók

Fedezd fel a Kazar Party Edit Kollekciót és legyél az est királynője!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Promóciók

A Holt-tengerből a fürdőszoba polcaira

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Megújulással és bővítéssel zárja az évet a Dr. Rose Magánkórház

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. Azok a példaként szolgáló emberek, akik fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2023-as év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Ebben a kategóriában olyan embereket díjazunk, akik sokat tesznek a társadalmi- és kulturális sokszínűségért és elfogadásáért, és a maguk eszközeivel harcolnak a hátrányos megkülönböztetés ellen.

Hlatky-Schlichter Hubert

Hlatky-Schlichter Hubert tapasztalatból tudja, milyen magányos érzés az, ha valaki nem tudja elfogadni és felvállalni magát, ráadásul senkivel sem beszélhet minderről. A gasztronómiai vállalkozó és étteremtulajdonos nyíltan beszél arról, hogy min ment keresztül, mielőtt huszonévesen coming outolt a családjának, mert tudja, milyen súlyos következményei lehetnek annak, ha az ember azt érzi, el kell rejtenie az igazi énjét: tinédzserként többször gondolkozott öngyilkosságon. Mára megszerette önmagát és szeretné, ha mások is tudnák, nincsenek egyedül ezzel a küzdelmükkel. Kötelességének tartja, hogy támogassa, védje a kisebbséget és reméli, hogy minél többen csatlakoznak hozzá a küldetésében. Férjével büszke szülei örökbefogadott kislányuknak, Hannabelle-nek, és aktívan kiáll az egynemű párok családalapításhoz és egyenértékű családként való bánásmódhoz való jogaiért.

Kép

Molnár Lainey

Molnár Lainey nem tagadja, a múltban hajlamos volt túlzásba esni mások kritizálásával a divatblogján, aminek hátterében tulajdonképpen az állt, hogy saját magát nem tudta elfogadni és szeretni. Éppen ezért új fejezetet nyitott az életében: az újrakezdés részeként külföldre költözött, megváltoztatta a nevét és búcsút intett korábbi oldalának is. Az önreflexióval töltött évek után a blogot Instagramra, a bejegyzéseket pedig képregényszerű illusztrációkra cserélte, melyekkel a sokszínűséget ünnepli és olyan fontos témákban döntöget tabukat, mint a mentális egészség, a szexuális bántalmazás vagy a toxikus kapcsolatok, a nőket érintő sztereotípiák, és a kritikái immár az irreális társadalmi elvárásoknak szólnak, mindezt pedig már több mint 1 millióan követik és osztják tovább világszerte.

Kép

Oláh Gergő

Évek óta járja az általános-, és középiskolákat Törj ki a csendből! címet viselő motivációs turnéjával Oláh Gergő, aki kisebb községekre és falvakra látogat el azért, hogy bebizonyíthassa az ott élő fitaloknak: „bárhonnan, bármilyen életkörülményből ki lehet törni”. Az X-Faktor harmadik szériájának győztese a saját élményein, tapasztalatain keresztül tanítja a hátrányos helyzetű gyermekeket arra, hogy merni kell álmodni és fontos megtanulnunk bízni önmagunkban. De felhívja a figyelmüket arra is, hogy a céljaikért bizony keményen kell dolgozniuk, mert „a hit cselekedetek nélkül halott”.

Kép

Orosz Györgyi

A Hősök Tere Kezdeményezés Philip Zimbardo szociálpszichológus Heroic Imagination Project-jének hatására indult útjára 2013-ban, és a szolidárisabb, előítéletektől, közönytől mentes társadalomért küzdő programsorozat később szervezetté nőtte ki magát. A Hősök Tere Alapítvány missziója, hogy arra inspirálja az embereket, álljanak ki egymásért: Orosz Györgyi társalapító, ügyvezető örömmel segít másoknak a kommunikációs készségeik fejlesztésében, kisközösségek építésére törekszik és egy olyan Magyarországon akar élni, ahol az együttérzés nemcsak utópia, hanem társadalmi norma.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is és szavazz arra, akinek te adnád 2023-ban a #KÉPESVAGYOK díjat - ITT!

Videók

Promóciók

Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Életmód

A szakértők szerint ennyi pénzt kellett volna megtakarítanod 30 éves korodig: Neked összejött ez az összeg?

Promóciók

Fedezd fel a Kazar Party Edit Kollekciót és legyél az est királynője!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Promóciók

A Holt-tengerből a fürdőszoba polcaira

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Megújulással és bővítéssel zárja az évet a Dr. Rose Magánkórház

Kép
Stílus

10 trükk a stylistoktól, melyekkel optikailag hosszíthatod lábadat: nem csak a magassarkú megoldás!

A legtöbb nő hosszú, karcsú, formás lábakra vágyik, hiszen ez nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöz viselőjének, hanem roppant előnyös is. Azonban nem mindenkit áldott meg a sors kecses, hosszú lábbakkal, ám van egy szuper hírünk azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek. Ugyanis az alábbiakban olyan tanácsokat hoztunk, melyek által sokkal hosszabbnak fog tűnni a lábad. Hidd el, megéri megfogadni!

Kép
Sztárok

A hollywoodi csillogás tényleg mulandó?! Avagy 10+1 színész, aki szomorúan kevés időt töltött az A-listás sztárok sorában

A színészek között sajnos szép számmal akadnak olyanok is, akiknek diadalmenete egy ponton halk véget ért.

Kép
Életmód

A csillagjegyed elárulja: Erre kellene sokkal jobban odafigyelned az egészséged (és persze az alakod) miatt

Az életmód-horoszkóp elárulja, mire kellene sokkal jobban figyelned az egészséged és az alakod miatt!

Kép
Életmód

Otthonodban is megtalálható néhány ebből a kifejezetten veszélyes anyagból: jobb, ha vigyázol velük!

Sokszor hallhatjuk, hogy a háztartási vegyszereket tartsuk távol a gyerekektől, pedig akár a felnőttek számára is életveszélyesek lehetnek. Erős, szúró szagú, maró anyagok, amelyek nagyobb dózisban és rosszul alkalmazva rosszullétet, súlyosabb esetben akár halált is okozhatnak. Tisztában vagy vele, hogy milyen veszélyeket rejt az otthonod? Megmutatjuk!

Kép
Sztárok

5 egykori gyereksztár, akikre ma már rá sem ismernél: elképesztő változáson ment át Sabrina, a tiniboszorkány!

Emlékszel a My Girl cuki, szemüveges kislányára? És az megvan, hogy Sabrina, a tiniboszorkány már 47 éves?

Kép
Szépség

Fogfehérítés kókuszolajjal - valóban működik?

Most annak jártunk utána, hogy a kókuszolaj számos pozitív élettani hatása mellett vajon a fogakkal is csodát tesz?! Íme a kókuszolajos fogfehérítés valódi hatása!