Az egész világ meglepődött: Kendall Jenner hatalmas lehetőséget kapott

Az egész világ meglepődött: Kendall Jenner hatalmas lehetőséget kapott
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Gratulálunk neki!

A L'ORÉAL PARIS ÖRÖMMEL JELENTI BE, HOGY AZ ÚJ GLOBÁLIS NAGYKÖVETE NEM MÁS, MINT KENDALL JENNER

Minden bizonnyal a szépségipar egyik legnagyobb bejelentésének számít, hogy a L'Oréal Paris, a világ első számú szépségápolási márkája örömmel üdvözli Kendall Jennert a szépségnagykövetei csapatában.

Kendall egy befolyásos, sikeres és tehetséges fiatal nő, aki folyamatosan lenyűgözi a körülötte lévőket. A divatipar állandó szereplőjeként, vállalkozóként és médiasztárként, Kendall Jenner a generációja példaképévé vált.

ISMERD MEG KENDALL JENNERT

Az 1995-ben Los Angelesben született Kendall Jenner mára a világ egyik legsikeresebb modelljévé és a világ egyik legbefolyásosabb nőjévé vált. 2007-től kezdve, testvéreivel együtt, Kendall az egész világ szeme előtt nőtt fel. 13 évesen kezdett modellkedni, és 22 éves korára már rengeteg mindent elért: a legnagyobb divatházak kifutóin vonult, és a világ legnevesebb márkáival dolgozott együtt.

A NŐI TESTVÉRISÉG SZIMBÓLUMA

Kendall Jenner a szolidaritás és a női testvériség szimbóluma, hiszen egy olyan családból származik, amelynek feje az az erős nő, aki a modernkor számára újraértelmezte a sikert és az afelé vezető utat. A kameráktól távol a család minden tagja a saját útját járja, miközben egymást is támogatják. Mindegyikük a saját kezébe vette a saját identitását és a sorsa irányítását, és a saját útjukat járva megmutatták, hogy a nők igenis képesek rá, hogy együtt fejlődjenek és közben egymást is segítsék.

A SAJÁT IMIDZSÉNEK IRÁNYÍTÓJA

A közösségi médiában 350 millió követővel rendelkező Kendall Jennernek saját globális médiaplatformja van, ahol ő a főnök. Mivel teljes mértékben maga dönti el, mit oszt meg a világgal, arra inspirálja a nőket, hogy legyenek önmaguk, és osszák meg életüket a saját feltételeik szerint.

Kép
forrás: L'Oréal Paris

A L'Oréal Paris számára megtiszteltetés, hogy bejelenthetjük a partneri együttműködésünket a világ egyik legbefolyásosabb nőjével. Ezzel a nők támogatásáról szóló küldetésünk egy magasabb szintre lépett. Kendall Jenner bármikor ugyanilyen sikeres lehetett volna, de akkor lehet, hogy mások befolyásolták vagy akár irányították volna az általa képviselt értékeket, az imidzsét és a döntéseit. Azonban senki sem befolyásolhatja Kendall Jennert, csak is Kendall Jenner. Ő a megtestesítője mindannak, amit a Z generáció képvisel: ura a saját imidzsének, büszkén hirdeti az önbecsülés fontosságát, és másokat is erre inspirál.

- L'Oréal Paris

EGY ÉRTÉKES NŐ

Az ikonikus Kendall Jenner valóra váltotta azt, ami sokak a legmerészebb álmait is felülmúlja, és igazi globális sikertörténetté vált. Az évek során a szupermodell arra használta befolyásos pozícióját és platformját, hogy nyíltan beszéljen a mentális egészséggel és szorongással kapcsolatos küzdelmeiről. Őszintesége hozzájárult ahhoz, hogy az őt csodáló fiatal nők és lányok milliói között párbeszéd kezdődjön. Mert pusztán a tudat, hogy Kendall Jenner is bizonytalansággal küzd, segít a nőknek és lányoknak abban, hogy nyíltan beszéljenek saját problémáikról, és támogató hálózatokat hozzanak létre az önbecsülés kialakításának útján.

Kép
forrás: L'Oréal Paris

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?