Kendall Jenner - a Reserved új arca

Kendall Jenner - a Reserved új arca

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah és Irina Shayk kampányokat követően a lengyel divatmárka, a RESERVED, eddigi legnagyobb kampányában ismét világhírű sztárral dolgozik együtt. A 2019/20-as őszi/téli kampány arca Kendall Jenner – a kortárs popkultúra megtestesítője, a social media királynője, a szupermodell.

116 millió Instagram követővel és 180 cm magasságával, magasan a Forbes „legjobban fizetett modellek” listájának élén áll. Kendall Jenner megkérdőjelezhetetlenül napjaink divatvilágának egyik legnagyobb alakja.

A Gordon Von Steiner rendezte videóban Kendall a legikonikusabb olasz filmek női főszereplőivé alakul át. Úgy táncol, úgy csábít és kacérkodik a kamerával, mint a legnagyobb filmsztárok.

A különleges hangulatú kampányvideót megnézhetitek itt:

A RESERVED szürreális kampányvideójában semmi sem egyértelmű. Az alkotók egy olasz, barokk villába repítenek minket, ahol Kendall Jenner álmodozik és ikonikus filmszereplők bőrébe bújik. Az egyik jelenetben még a klasszikusokba illő olasz arisztokrata, a másikban pedig már egy táncba belefeledkező bohókás retro lány; láthatjuk őt a ’90-es évek lázadó fiataljaként, illetve hableányként úszkálni egy hatalmas akváriumban. Kendallnek több arca van ebben a kampányban: felidézi Sophia Lorent a „Házasság olasz módra” című filmből, egy másik jelenetben pedig a kislányos Natalie Portmant a „Leon, a profi”-ból. Az őszi-téli RESERVED kollekciók ezen inspirációknak adnak alapot, a márka stílusa teret enged főszereplője – a Z generációs stílusikon – álomvilágának és vágyainak kifejezésére.

Kép

Gordon Von Steiner, aki a „Ciao Kendall” forgatókönyvírója, rendezője és koreográfusa is egyben. Olyan neves divatházakkal dolgozott már együtt, mint a Prada vagy a Gucci, emellett ő alkotta meg a korábbi RESERVED filmeket, a #ILoveYouCindy-t és a #IcanBoogie-t is. Az új kampányban Jacob K stylist – a Versace bemutatók stylistja - állította össze Kendall lookjait. Jacob ezelőtt is dolgozott már Kendallel az olasz Vogue címlapján, illetve olyan nemzetközi divatmagazinokkal van együttműködése, mint a Vogue, a W vagy a Dazed.

Kép

Kendall, a divatjelenség

A „Ciao Kendall” kampányvideóban a modell különböző szerepeket ölt magára, csak úgy, mint teszi ezt karrierjében is– különleges tehetségével úgy alkalmazkodik a különböző stílusokhoz és az új divatirányzatokhoz, akár egy kaméleon. Calvin Klein kampányában ő volt a szomszéd lány, a Japán Vogue címlapján pedig Manga harcosként pózolt. Az olasz Vogue retró hangvételű fotói megmutatták a modell misztikus szépségét, az Estée Lauder kampány pedig a klasszikus vonásait hangsúlyozta ki. Kendall bekerült a Victoria’s Secret szexi angyalai közé, és ezzel egyidőben figyelt fel rá Karl Lagerfeld is.

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!