Keanu Reeves előbb vett házat az anyjának, mint saját magának - ez volt a megható oka!

Keanu Reeves előbb vett házat az anyjának, mint saját magának - ez volt a megható oka!
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Keanu Reeves önzetlensége nem ismer határokat, pláne akkor nem, ha a saját anyukájáról van szó.

A világ egyik legkedvesebb emberének tartott színészlegenda, a Mátrix-filmek sztárja, Keanu Reeves 2023 őszén ünnepli 59. születésnapját. A sztár annak idején Libanonban látta meg a napvilágot, édesanyja, a brit származású Patricia ott volt jelmeztervező, amikor megismerkedett az édesapjával, a kínai-hawaii származású Samuel Nowlin Reeves-szel. A férfi Keanu hároméves korában elhagyta a családot, így a színész apa nélkül nőtt fel. Édesanyja mindent megtett annak érdekében, hogy megadjon fiának, amit csak lehet, a kanadai Torontóba költöztek.

Keanu Reeves előbb vett házat az édesanyjának, mint magának

Keanu Reeves 2005-ben, egy a Constantine, a démonvadász című filmjével kapcsolatos sajtóeseményen idézte fel, hogyan mondta el annak idején az édesanyjának, hogy színész szeretne lenni. Beszámolója szerint mindössze 15 éves kamaszfiú volt, amikor odament az asszonyhoz és megkérdezte tőle, bánná-e, ha színésznek állna, ő pedig az áldását adta fia terveire. „Amit csak szeretnél, kedvesem!” – mondta fiának a szerető édesanya. A színész állítása szerint nem vesztegette az időt, még aznap beiratkozott egy színésziskolába. Hozzátette, annyira vonzotta ez a pálya, hogy anyukája támogatása nélkül is ezt az álmot kergette volna, ugyanakkor elképesztően boldog, amiért a nő mindvégig mellette volt.
Éppen ezért Keanu Reeves igyekszik minden sikerét megosztani anyukájával, rengeteg vörös szőnyeges eseményre őt viszi magával, a 2020-as Oscar-gálán is ő volt a párja. Ha ez nem lenne elég, Hollywoodban nem titok, hogy a színész évtizedekkel korábban vásárolt saját lakást az anyukájának és a húgának, mint magának.
Keanu Reeves édesapja egyébként évek óta békülni szeretne, sokszor üzen a sajtón keresztül elhidegült fiának. A sztár azonban ma már hallani sem akar róla, azt mondja, apja elszúrta az életét, a kapcsolatuk pedig javíthatatlanul elromlott.

Galéria / 8 kép

Híres emberek, akik szinte gyűlölik a saját anyjukat

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.