Egyszerűen tökéletes: Katie Holmes még a kócos fürtökbe is képes belevinni egy kis eleganciát

Egyszerűen tökéletes: Katie Holmes még a kócos fürtökbe is képes belevinni egy kis eleganciát
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Katie Holmes a stíluslépései mellett azért pár beauty tippet is elcsíphetünk!

Mikor még Tom Cruise kedvese volt, Katie Holmes-t visszafogott megjelenéséről ismerte a világ, ám a sztár az elmúlt években egyre merészebben nyúlt bele egy-egy divattrendbe, és formálta az saját stílusa szerint. Ám a frizuraválasztásai kapcsán sokáig még így semvolt ennyire kalandozó! Tavaly szeptemberében azonban fordult a kocka, és Katie Holmes Tom Ford bemutatójára már egy aprócska, enyhén oldalra fésült frufruval érkezett.

Most pedig úgy tűnik, hogy Tom Cruise exneje belejött ebbe a játék, ugyanis nem olyan rég New York utcáin már kócos, hullámos fürtökkel csípték el, frizurája pedig olyan keresetlenül volt tökéletes, hogy minden centijét csodáljuk. A színésznő természetesnek ható lazán hátrafésült tincseit egy kétrészes vajsárga kosztümmel és egy hálós felsővel tette felejthetetlenné, az összehatás pedig egyszerre elegáns, mégis szexi. Laza és könnyed, egy csepp erőlködés nélkül!

Egyébként Katie egy ideje már kísérletezik ezzel a frizurával, ami bed head hair néven is ismert, és úgy tűnik, az ő szívét is elrabolta. Nem csoda! A haja úgy nézett ki, mintha egy pillanatot sem foglalkozott volna vele – ez pedig gyakorlatilag a tökéletes bed head hair tankönyvi definíciója!

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Ezek lesznek 2023 legmenőbb hajtrendjei

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.