Már hivatalos: Katalin is benne lesz a Korona című netflixes sorozatban

Már hivatalos: Katalin is benne lesz a Korona című netflixes sorozatban
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy MINDENKI meg fogja nézni ezt az évadot!

Néhány évvel ezelőtt, 2016-ban talán még senki nem gondolta, hogy egy, a királyi családról szó sorozat (persze, hogy a Korona) ekkora sikereket érhet el, pedig egyértelműen ez lett a Netflix legnagyobb durranása.

Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy a sorozat nem csupán sikereket, de hihetetlenül nagy botrányokat is okozott, hiszen a brit királyi család koránt sem fogadta annyira jól a róluk készült produkciót, mint amire számítottunk. Ez persze nagyban köszönhető annak, hogy a sorozat nem csupán valós eseményeken alapszik, sokszor teljesen máshogy alakulnak a szálak, mint ahogy valójában történtek, ez pedig igencsak érzékenyen érintette például Vilmost és Harryt. Úgy gondolják ugyanis, hogy a Netflix nem állított elég szép és tiszteletreméltó emléket édesanyjuknak, Diana hercegnének, a dolgot pedig csak tovább bonyolította az, hogy nem sokkal később Meghan és Harry masszív szerződést írtak alá a Netflixnél... Szóval most akkor mi is a helyzet?

A sorozat készítőit viszont úgy tűnik, hogy egyáltalán nem zavarja, hogy a királyi család nem csípi a show-t, az év végén érkező ötödik évad után érkezik az utolsó, hatodik évad is, ami kapcsán egy nagy meglepetést is tartogat a Korona. Fel fog tűnni ugyanis Katalin is, abból az időből, amikor Vilmossal megismerkedtek az egyetemen, az évad ugyanis a 90-es évekre és 2000-es évek elejére koncentrál majd. Az viszont, hogy ki fogja játszani Katalint, egyelőre még a készítők előtt is kérdéses, ugyanis felröppentek a hírek, hogy ha nem találják meg azt a színésznőt, aki tökéletes hasonmása az egyetemista Katalinnak, akkor ez a történetszál nem lesz benne az utolsó évadban.

Persze aggodalomra semmi ok, minden valószínűséggel meg fogják találni a megfelelő színésznőt, ahogy eddig mindig, mi pedig már alig várjuk, hogy láthassuk az új részeket!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

A koronán túl: Íme a 6 legjobb kosztümös sorozat, ami királyi családokról szól

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.