Katalin hercegné 4 leggyakoribb frizurája bizonyítja: az alábbi örök klasszikusok sosem mennek ki a divatból

Katalin hercegné 4 leggyakoribb frizurája bizonyítja: az alábbi örök klasszikusok sosem mennek ki a divatból
Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A királyi család nem éppen arról ismert, hogy cifrábbnál cifrább öltözékekben és frizurákban jelennek meg a nyilvánosság előtt.

Nem titok, hogy Vilmos herceg évek óta ugyanazt a két kabátot hordja és egyáltalán nem kelt vele feltűnést, ennél pedig még megszokottabb királynő stílusa, aki a klasszikus monokróm nagy kedvelője.

Tehát nem meglepő, hogy Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné is az egyszerűséget preferálja. A TikTok és az Instagram világában hihetetlen színes és vad kinézeteket, trendeket találunk, és mégis, senki nem sugároz annyi határozottságot és eleganciát magából, mint a hercegné, aki minden nap bebizonyítja az egyszerűség erejét.

Legtöbbször ebben a 4 egyszerűbbnél egyszerűbb hajviseletben látni őt, ám ezeket képes meseszerűen ragyogóvá varázsolni. Ha inspirációra vágysz a frizuráddal kapcsolatban, legyen az egy egyszerű esküvői kinézet, esetleg egy átlagos hétköznap, mutatunk tőle 4 frizurát, ami tökéletes erre a célra!

Kattints a galériára a folytatásért!

Galéria / 4 kép

Katalin hercegné 4 kedvenc hajviselete, ami kiállja az idő próbáját

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok