„Sírt örömében” - Katalin hercegné édes gesztussal tette emlékezetessé egy kislány napját

„Sírt örömében” - Katalin hercegné édes gesztussal tette emlékezetessé egy kislány napját
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Katalin hercegné újfent nagyon figyelmes volt.

Katalin hercegné és férje, Vilmos herceg tegnap Sandringhamben rótták le tiszteletüket a néhai uralkodó előtt, ahol aztán a II. Erzsébet királynő norfolki rezidenciája köré gyűlt emberekkel is kedvesen elbeszélgettek.

Vilmos herceg felesége így szúrta ki a tömegben a 8 éves Elizabeth Sulkovskát, aki egy csokor virágot és egy plüss corgi szorongatott iskolatársai között állva. Katalin hercegné odament hozzá, hogy közösen helyezzék el a kislány ajándékait a kastély előtt, aki az eset után könnyekben tört ki a meghatottságtól. Tanára szerint ez egy „csodálatos lehetőség volt”.

A walesi hercegi pár egyébként ismét nagyon nyitott és barátságos volt a tömegben álldogálókkal. Katalin hercegné például az egyiküknek még azt is elárulta, hogy a 9 éves György már megértette azt, hogy a királynő meghalt, fiatalabb testvérei azonban még kevésbé fogják fel mindazt, ami történt. Vilmos herceg pedig őszintén mesélt arról, hogy mennyire nehéz volt számára az, amikor előző nap a néhai uralkodó koporsóját kísérték, mert felidézte benne Diana hercegné 1997-es temetését. Majd amikor az egyik hölgy azt mondta neki, hogy „Köszönöm, hogy megosztotta gyászát a nemzettel”, Vilmos csak annyit mondott...

Ő mindenki nagymamája volt.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 meglepő érdekesség II. Erzsébet királynőről

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!