Fény derült arra, kik és mit örökölnek Erzsébet királynő 500 milliós vagyonából

Fény derült arra, kik és mit örökölnek Erzsébet királynő 500 milliós vagyonából
Forrás: Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Kiszivárgott néhány információ a királynő örökségét illetően.

Erzsébet királynő múlt héten hunyt el, 96 évesen, 70 év uralkodást követően. Már korábban is tudni lehetett, hogy őt a trónon fia, III. Károly követi, Kamilla pedig királyné lesz. Most pedig már azt is sejteni, a királynő hatalmas vagyonát mely családtagok öröklik meg!

II. Erzsébetnek megközelítőleg 500 millió dolláros privát vagyona volt, talán nem ér váratlanul, de ezek jelentős részét III. Károly örökli tovább, így ők mennek feleségével a Buckingham-palotába is. A részletek még nem teljesen tiszták, de a Bunte lap forrásai alapján már kiszivárgott néhány információ az örökség kapcsán. Például az, hogy a királynő értékes ékszergyűjteményének jelentős részét Katalin hercegné kaphatja meg, valamint a Windsori-kastély is valószínűleg Vilmosék tulajdonába kerül. Már most is ennek közelében laknak, hiszen nemrég költöztek ide.

Mivel korábban Károly birtokában volt cornwalli birtok, amit 21 évesen kapott meg (és az ő vagyonának jelentős része is ebből származik), most ezt továbbadja elsőszülött fiának, Vilmos hercegnek. Ez jelenleg olyan egy milliárd fontot érhet, és mivel mostantól Vilmos Cornwall hercege is egyben, így érthető, hogy hozzá kerül az ingatlan.

A Bunte forrásai szerint a királynő Harry hercegre és Meghanra is gondolt, hiába az elmúlt évek rossz viszonya. Rájuk hagyta ugyanis a Frogmore Cottage-et, az épületet, ahol korábban együtt éltek, mielőtt Amerikába költöztek volna.

Ezzel szemben fiára, András hercegre az információk szerint semmit sem hagyott, hiszen több szexuális zaklatási vád is felmerült ellene. Ettől függetlenül Erzsébet királynő imádott kutyusai hozzá kerültek. További részleteket, hogy többi gyermeke, unokái kaptak-e bármit az örökségből, nem tudni, de a hivatalos bejelentésig még bármi kiderülhet.

Ezeket a képeket se hagyd ki!

Galéria / 16 kép

II. Erzsébet királynő cseppet sem hétköznapi élete fényképeken

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!