Ezért kapott felmentést Meghan Markle és Harry herceg a királyi protokoll alól II. Erzsébet királynő ravatalánál

Ezért kapott felmentést Meghan Markle és Harry herceg a királyi protokoll alól II. Erzsébet királynő ravatalánál
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Meghan Markle ha nem is teljesen, de részben fellélegezhet!

Meghan Markle és Harry herceg 2020 januárjában többek közt a média folyamatosan jelenléte és a családi problémák miatt lemondott sussex hercegének és hercegnéjének királyi feladatairól, így azóta egyikük sem lát el hivatalos teendőket a brit királyi családban. Ez azonban nem akadályozza meg a nyilvánosságot abban, hogy az elmúlt napok történéseit követve minden lépésüket górcső alá vegye.

Nem is kell messze menni, elég csak a pár nappal ezelőtt szárnyra kelt virágcsokros incidensre gondolni, ahol sokak szerint az egykori színésznő komoly biztonsági protokollt szegett meg viselkedésével. Most pedig egyeseknek az szúrt szemet, hogy a II. Erzsébet királynő ravatala előtt a család többi tagjával ellentétben Meghan Markle és Harry herceg kézen fogva vonultak.

Míg valaki azt nehezményezte, hogy mennyire szomorú, hogy egy ilyen rövid időt sem bírnának ki szabályszegés nélkül, addig más nem érti azt, hogy Meghan miért nem tud még mindig felülemelkedni egy-egy ilyen helyzeten anélkül, hogy ne "kapaszkodna" a férjébe. A szakértő szerint azonban viselkedésükkel nem szegtek protokollt és minden bizonnyal a temetésen sem követnek el majd hibát azzal, hogy egymás kezét fogják.

Harry és Meghan gyászoló rokonok, ezért nem kötelesek betartani a királyi protokollt. A kezüket pedig arra használják, hogy érzelmileg támogassák egymást

- mondta Inbaal Honigman testbeszéd-szakértő.

Vilmos mint hivatalos személy volt ott. Lehet, hogy most veszítette el a nagymamáját, de a munkája a király legidősebb fiaként fontosabb jelenleg, mint a gyásza.

- tette hozzá.

II. Erzsébet királynő koporsóját a londoni parlament legősibb épületében, a Westminster Hallban ravatalozták fel, a világ minden tájáról érkező gyászolók pedig egészen vasárnapig róhatják le a tiszteletüket az egykori uralkodó előtt. A temetés szeptember 19-én lesz a Westminster-apátságban.

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Ahogy az unokatestvére látta: 7 érdekesség II. Erzsébet királynőről, amit Margaret Rhodes kotyogott ki

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!