Kiszúrtak egy apró változást Katalin hercegné külsején, ami arra utalhat, hogy királynéi szerepre készül

katalin hercegné
Forrás: Chris Jackson/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az apró részletek néha fontos dolgokat rejtenek!

Katalin hercegné sosem volt az extrémebb frizurák rajongója. Mióta Vilmos herceggel egy párt alkotnak, ő sosem változtatott drasztikusan megjelenésén, maximum egy kicsit világosabbra vagy sötétebbre festette tincseit. Ráadásul többnyire négy klasszikus frizura között válogat, hogy mindig elegáns legyen külseje:

Azonban most többeknek is feltűnt, hogy Katalin egy apróságot megváltoztatott frizuráján. Ha követed a hercegnét, valószínűleg tudod, hogy rajong az úgynevezett "Chelsea blow dry" frizuráért, azaz amikor valahogy így néznek ki a hullámok a hajában.

Kép
forrás: Paul Edwards - WPA Pool / Getty Images

Egy ideje viszont ezt a védjegyévé vált frizurát elkezdte elhagyni, és újabb, frissebb, és modernebb külsővel jelent meg. Tom Smith stylist a FEMAIL című külföldi portálnak árulta el, hogy a változás apróságnak tűnik, de annál jelentősebb, hiszen arra utal, hogy a hercegné készül a komolyabb szerepre, amit előbb-utóbb a királyi család tagjaként be kell töltenie.

Kép
forrás: Ian Vogler-WPA Pool/Getty Images

Katalin új stílusa egy modern reprezentációja a megszokott hullámjainak. Látjuk, hogy a hajvégei egyenesebbek, ami sokkal inkább megfelel annak, amit most a szalonokban kérnek.

Sokak szerint ez a váltás is hozzátartozik ahhoz, hogy nagyobb szerep jut rá a közeljövőben, és igyekszik egyszerre modern, de közben mégis stílusos maradni, amiben az ilyen részletek is segítenek neki. Az biztos, hogy neki ez is szuperül áll, de reméljük, hogy láthatjuk még korábbi frizurájával is!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Katalin hercegné 5+1 legfontosabb öltözködési szabálya

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.