Ritka pillanat: Katalin és Vilmos szerelmes képeket posztolt Instára - Mindenkinek ugyanaz jutott eszébe a fotók láttán

katalin, vilmos
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem gyakran csíphetünk el ilyen bensőséges pillanatokat a hercegi pár között.

Néhány nappal ezelőtt hatalmas sikert arattak azok a fotók, melyek Katalinról és Vilmosról készültek az Eartshot Prize Awards rendvezényen. Biztosan te is emlékszel még: a herceg garbót és bársonyzakót viselt, amitől rögtön 007-es ügynöknek nézett ki, míg a hercegné egy görög hatású ruhában töltötte a napot. Csodásak voltak!

Most pedig előkerült néhány, eddig nem látott fénykép is az ominózus napról. Ezek pedig igazán különlegesek, hiszen ritka pillanatokat örökítenek meg Vilmos és Katalin között. A hercegi pár általában nagyon figyel arra, hogy betartsák a szabályokat, és nem ölelkeznek, nem váltanak csókot, sőt még egymás kezét sem mindig fogják meg a kamerák kereszttüzében. Épp ezért imádta mindenki az alábbi romantikus pillanatokat, amelyek kettejük között zajlottak le!

Sokan úgy gondolják egyébként, hogy ezek a képek, amelyeket nem mellesleg Vilmosék osztottak meg Instán, nagyon hasonlítanak Meghanék fotóira. Harryék ugyanis mindig fekete-fehérben posztolnak szerelmes pillanatokat, és úgy fest, Katalinék is hasonló irányba indultak el. Akárhogy is, szerintünk mindkét pár képei csodásak!

Ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

Ebben a házban él most Harry és Meghan

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!