Mindenki erre várt, de Katalin és Vilmos megszakította az évek óta tartó hagyományát

Mindenki erre várt, de Katalin és Vilmos megszakította az évek óta tartó hagyományát
Forrás: Getty Images/WPA Pool
Facebook
Twitter
Pinterest

Szuper lett volna, ha idén is folytatják, de nem így lett.

Megkezdődött az iskola a 8 éves György hercegnek és a 6 éves Sarolta hercegnőnek, ráadásul a 3 éves Lajos hercegnek is már óvodába kell járni, így a rajongók tűkön ülve várták a legújabb fotókat a kicsikről. Katalin már így is elkényeztette a fanokat azzal, hogy minden évben megoszt a gyerekeiről egy-két szuper fotót, amit ráadásul ő maga készít, így most is joggal várta mindenki a legújabb felvételeket.

A People magazin szerint viszont idén elmaradnak a tipikus sulis képek, aminek egészen egyszerű oka van. Kiderült, Cambridge hercegnéje ugyanis csak akkor posztol a gyerekeiről Instán, ha valamilyen mérföldkőhöz érkeztek: a szülinap, az első nap az iskolában vagy az első nap az új iskolában pont ilyen eseményt jelent.

György és Sarolta viszont ugyanúgy a Thomas’s Battersea-ba fognak járni, ahogy eddig, míg Lajos a Willcocks óvodába. A kisfiúról utoljára áprilisban posztoltak, amikor 3 éves lett és megkezdte az óvodás éveket.

Ez a cuki mosolygós kép született akkor:

A legújabb felvételekre ezek szerint egy ideig még várnunk kell, addig is elevenítsük fel, hogyan kezdte meg az iskolát a két idősebb gyerek! György herceg 2017 szeptembere óta koptatja a padokat a Thomas’s Battersea-ban, ahova a legelső napján édesapja, Vilmos kísérte be. Katalin ugyanis azon a héten jelentette be harmadik terhességét és reggeli rosszullétek gyötörték. 2019-ben viszont, Sarolta első napján már mindkét szülő jelen volt, és egy cuki videó is készült arról, ahogy belépnek az iskola kapuján:

Ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Kielemezték Katalin és Vilmos testbeszédét fotóikon, érdekes dolgot vettek észre a végén

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.