Nem III. Károly az egyetlen! A brit királyi család 10 tagja, akinél egykor rákot diagnosztizáltak

Nem III. Károly az egyetlen! A brit királyi család 10 tagja, akinél egykor rákot diagnosztizáltak
Forrás: Studio Lisa/Hulton Archive/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

III. Károly király bár bizakodó diagnózisát illetően, sajnos a történelem során az ő családját sem kerülték el a rákos megbetegedések.

Tegnap a fél világot sokkolta a hír, miszerint III. Károly királynál rákot diagnosztizáltak. A brit uralkodót pár hete műtötték prosztatamegnagyobbodás miatt, és bár a beavatkozás sikeres volt, sajnos a további vizsgálatok szomorú eredményeket hoztak.

A Buckingham Palota hétfőn kiadott közleményében leszögezték, hogy az uralkodónak nem prosztatarákja van, de több információt nem osztottak meg azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen daganatos betegséggel is küzd, csupán azt, hogy hétfőn meg is kezdte a szükséges kezeléseket. A családhoz közelálló források szerint szerencsére korai szakaszában sikerült elcsípni a kórt, Károly király pedig nagyon pozitívan és bizakodóan áll a dolgokhoz, és továbbra is próbálja ellátni bizonyos feladatait. A monarchia rajongói bíznak a teljes felépülésében és mi is reméljük, hogy hamarosan jó hírek érkeznek majd a királyi udvartól. A brit királyi családban sajnos nem ő az első, akinél rákot diagnosztizáltak, és bár voltak esetek, amikor próbálták a közvélemény elől eltitkolni a betegséget, az esetek többségében végül nyilvánosságot kaptak eme szomorú tények!

Kattints galériánkra és nézd meg, hogy korábban milyen rákos megbetegedéssel küzdöttek a brit királyi család tagjai!

Galéria / 10 kép

A rák a brit királyi család tagjait sem kerüli el

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!