Ettől elolvadsz! Kamilla királyné kutyái különleges módon kaptak helyet III. Károly koronázásán

Ettől elolvadsz! Kamilla királyné kutyái különleges módon kaptak helyet III. Károly koronázásán
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Kamilla királyné kutyái nem maradhattak ki a nagy napból!

Az újdonsült királyné, Kamilla még 2011-ben fogadott örökbe egy Jack Russel Terriert a Dél-Londonban lévő Battersea Dogs and Cats Home állatmenhelyről, amit rendszeresen látogatott. Bluebell mellé egy évvel később még egy Jack Russel érkezett, Beth. A két négylábú azóta ahová csak lehet, el is kíséri megmentőjüket, így nem maradhattak ki a királyi pár életének egyik legfontosabb pillanataiból, a koronázási szertartásból sem. Kamilla királyné igazán megadta a módját annak, hogy jelezze, vele még abban a különleges helyzetben is ott van két leghűségesebb társa, Bluebell és Beth, igaz csak lélekben.
A szemfüles rajongók ugyanis kiszúrták, hogy Kamilla ugyanabban a bársony palástban érkezett a Westminster apátságba, amit még 1953-ban Erzsébet királynő terveztetett magának a saját koronázására, ám alatta egy különleges ruhát viselt, amin bizony helyt kapott a két terrier is. Kamilla királyné Bruce Oldfield által tervezett koronázási ruhája egyszerű szabásával, íves vonalvezetésével tökéletesen kiegészítette a királyi palástot, a ruha aljára felhímzett két Jack Russel pedig még különlegesebbé tette a 75 éves királyné megjelenését. A szertartást követően a frissen megkoronázott pár természetesen a hagyományokhoz illően átöltözött mielőtt kiléptek volna a Westminster-apátságból.

Az biztos, hogy Kamilla figyelmességével még jobban belopta magát az emberek szívébe, különösen az állatimádókéba. Voltak azonban a múltban olyan pillanatai is, amik kevésbé sikerültek ilyen szerencséses... Ezeket nézd vissza galériánkban!

Galéria / 6 kép

6 alkalom, amikor Kamilla királyné nagyon kellemetlenül viselkedett

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.