Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!
Forrás: Unsplash

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Ha egy ideje már szétfeszít az érzés, hogy 2024-ben egy egészen új és izgalmas fejezet nyílik az életedben, az nem véletlen. Olyan dolog történik ugyanis hamarosan, amilyen 2011 óta nem volt, jön a Jupiter-Uránusz együttállás. Ebben az évben az asztrológusok szerint kétségtelenül ez a legfontosabb asztrológiai esemény, minden csillagjegyre komoly hatást fog gyakorolni. Izgalmas „találkozás” ez a két bolygó között, hiszen a Jupiter a bőség, a szerencse, a növekedés planétája, míg az Uránusz a hirtelenséget, a változást, a lázadást, felkelést szimbolizálja.

Jupiter-Uránusz együttállás

A nyugati asztrológiában két bolygó együttállása azt jelenti, hogy nem csupán ugyanabban a csillagjegyben állnak, hanem annak pontos fokában is. Vagyis 2024. április 20-án a Jupiter és az Uránusz a 21. fokon áll majd együtt a Bika csillagjegyben, amely egy föld jegy. Mivel a Bikát a Vénusz uralja, ami a szerelem és a pénz, karrier bolygója, a csillagjegyek ezeken az életterületeken számíthatnak komoly, drasztikus és gyors változásokra a következő hetekben. Ez az együttállás kihat majd a következő 14 évre, nem csupán egyénileg, hanem társadalmilag is.

Tudd meg, melyek azok a csillagjegyek, akik az anyagiak terén számíthatnak változásra a Jupiter-Uránusz együttállás kapcsán!

Galéria / 6 kép

6 csillagjegy, akinek pénzt hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Szépség

Ez az apró sminktrükk áll Penelope Featherington elképesztő átalakulásának mögött�A Bridgerton család 3. évadában

Nem férhet kétség ahhoz, hogy a Bridgerton család szereplői hatalmas átalakuláson mennek keresztül minden évadban. Ezúttal Penelope Featheringtonon volt a sor, sminkese pedig elárulta a titkát!

Kép
Sztárok

Tudjuk, hogy csinálja! 8 időtálló stílustrükk, amire Blake Lively hosszú évek óta esküszik

Blake Lively hosszú évek óta bizonyítja, hogy a öltözködésnek messze nem kell szigorú szabályok közt zajlania. Íme az ő stílustrükkjei!

Kép
Sztárok

Az új reménységek! Ők most a legígéretesebb fiatal tehetségek hollywoodban

Őrségváltás jön az Álomgyárban, a jelek szerint ezek az ifjú színészek és színésznők alkotják majd az új A-listát.

Kép
Életmód

6 trükk, hogy az otthonodban mindig finom illat legyen: búcsúzz el a rossz szagoktól örökre!

Hiába takarítasz rendszeresen, mégis előjönnek a kellemetlen szagok? Segítünk!

Kép
Életmód

A Paloma koktél világnapján nyit a Don Julio 1942 x W Budapest exkluzív terasz

Exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte a Paloma koktél világnapját a Don Julio és a W Budapest. A világ első luxus tequila márkája és a főváros lélegzetelállító helyszíne május 22-től egész nyáron át várja vendégeit, akik a Don Julio 1942 x W Budapest terasz stílusos környezetében Mexikó ikonikus italát is prémium minőségben fogyaszthatják.

Kép
Sztárok

Kóros soványsággal vádolták Kate Beckinsale-t: elárulta, hogy komoly testi és lelki betegség áll a hátterében

Kate Beckinsale számos szörnyűséget élt át az elmúlt egy éveben mind lelkileg, mind testileg. Elege lett a bírálókból, és most saját történetén keresztül szerette volna megmutatni, hogy nincs helye a rosszindulatú kommenteknek!