Julia Roberts egy sokak által ódivatúnak gondolt darabot viselt, a végeredmény pedig zseniális

Julia Roberts egy sokak által ódivatúnak gondolt darabot viselt, a végeredmény pedig zseniális
Forrás: John Nacion/Variety via Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Julia Roberts ha jól érzi magát valamiben, akkor láthatóan nem nagyon foglalkozik azzal, hogy a trendek mit diktálnak.

Julia Roberts általában pont annyira célozza meg az éppen napirenden lévő divathullámokat egy-egy hivatalos megjelenés vagy a szimplán a mindennapok során, amennyire az pont szükséges. A színésznő stílusa alapvetően letisztult és klasszikus, sosem tud hibázni, még akkor sem, ha egy ilyen sokak által szimplán csak cikinek nevezett darabra esik a választása.
A Netflix platformjára itthon decemberben került fel az 56 éves színésznő legújabb filmje, a Távol a világtól. Az alkotás népszerűsítésére pedig ahogy már lenni szokott, egy kisebb sajtókörutat is szerveztek. Julia Roberts éppen az egyik ilyen államosra igyekezett, amikor a szemfüles fotósok lencsevégre kapták őt. Összeállítása egészéből sugárzott a harmónia, még annak ellenére is, hogy sokak szerint nadrágválasztása már erősen beleesik az idejétmúlt kategóriába, hiszen bőrhatású skinny nadrágja már a Z-generáció trendszemlélete szerint már cikinek számít.

Egyébként nemcsak Julia gondolja úgy, hogy kár lenne ezt a darabot végleg eltemetni, hiszen az elmúlt időszakban Meghan Markle és Gisele Bündchen is hozott a témában jó szetteket, ezek pedig könnyen lehet, hogy segíthetnek abban, hogy kicsit más fénybe kerüljenek ezek a szuperszűk darabok. Szóval ki tudja?! Lehet pár hónap múlva a mostanság menőnek számító bőr darabok esnek majd ki a körből, hogy aztán átadják helyüket a skinny fazonoknak?

Szóval Julia Roberts után szabadon gyorsan mutatunk is két shoppingtippet!

Ár: 16.995 Ft - itt!
forrás: Calzedonia
Ár: 16.995 Ft - itt!
Ár: 9.990 Ft - itt!
forrás: Tezenis
Ár: 9.990 Ft - itt!

Te mit gondolsz? Szerinted is ciki Julia Roberts nadrágja?

Igen, szerintem ez már tényleg kifutott darabnak számít és ideje lenne végre elfelejteni, annak ellenére is, hogy némely sztárhölgy ennyire tolja!
Nem! Ami azt illeti, én is nagy rajongója vagyok és eszem ágában sincs lemondani róla azért, mert egyesek úgy gondolják, hogy idejétmúlt lenne!

Most pedig következzen 4 nadrágtrend, amit bármikor megéri bevetni ebben a szezonban, és 4, amit most egy időre érdemes félretenni!

Galéria / 12 kép

4 téli nadrágtrend, ami jön és 4, ami megy idén télen

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.