7 sminktermék, amiket még a maszk alatt is tartósan viselhetsz

7 sminktermék, amiket még a maszk alatt is tartósan viselhetsz
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ne hagyd, hogy megakadályozzon ez a mindennapi kiegészítő. Sminkre fel! Sokan azt hiszik, hogy a maszk viseléssel le kell mondanunk a sminkelésről. Megmutatjuk, hogyan tedd tartóssá a lookodat!

Mára már teljesen megszokott, hogy az ember lánya maszkot húz, mielőtt kilép az utcára. Ezzel együtt sokan úgy vélik, hogy a sminkelés is tiltólistára került. Ám ez koránt sincs így. Bár a rúzst jobb elhagyni, a szemed és az arcod még tündökölhet a maszk ellenére is. Megmutatjuk, hogy mik azok a termékek, amiket muszáj beszerezned, ha nemcsak ragyogóvá, de tartossá is szeretnéd tenni a sminkedet, maszk ide vagy oda! Jó hír: egytől egyig kedvezményesen szerezheted be őket a JOY Beauty&Fit napokon március 19-21. között.

Még több kedvezményes kuponért kattints IDE!
Még több kedvezményes kuponért kattints IDE!

Imádod a sminket és a ragyogást? Ez nem elképzelhetetlen akkor sem, ha nagy részét takarja a maszk. Néhány szabályt azonban jobb, ha betartunk. Érdemes, ha a nehéz alapozókat ezúttal színezett hidratálókrémekre cseréljük, így megakadályozhatjuk a pórusok eltömítését. Mivel minden tekintet a szemünkre irányul, így, ha ki szeretnénk emelni azokat, akkor érdemes akár új színeket, termékeket kipróbálnunk, amikkel igazán különleges hatást érhetünk el. Emellett sok figyelmet kapnak a szemöldökök is, így most még fontosabb az archoz passzoló forma és szín. Persze a rúzsoktól sem kell fájó búcsút vennünk, hiszen számtalan matt hatású termék közül válogathatunk, amiket kevésbé maszatolódnak el nap végére.

Bár sokan lemondanak a sminkről, ha maszkot hordanak, neked még nem feltétlen kell! Mutatjuk, hogy melyek azok a sminktermékek, amikkel nem lőhetsz mellé!

Tökéletes arcbőrre vágysz? Használj sminkalapot, ami reggeltől estig képes tartós alapot biztosítani. Nem nehezíti el az arcbőrt, ami így egész nap szabadon lélegezhet. Rizskivonatának köszönhetően fokozza a bőrsejtek oxigénellátását, így a bőr azonnal hibátlanná és ragyogóvá válik. Szerezd be 15% kedvezménnyel az Yves Rocher weboldalon!

Valami különlegesre vágysz, ami kiemeli a szemedet? Válaszd ezt a pigmentekben gazdag, tartós szemceruzát, ami mindössze egy mozdulattal felvihető. Puha formulájával és forgatható felső részével, könnyen alkalmazható. Hosszan tartó hatása miatt pillanatok alatt a kedvenc termékünké válhat! Csapj le a termékre a Marionnaud weboldalon, ahol most 20% kedvezménnyel vásárolhatsz!

Dupla ragyogásra vágysz? Ez a kettő az egyben arcpirosító és ajakszínező azonnal üde és természetes ragyogást kölcsönöz minden bőrtónusnak. Akár 12 órán át intenzív színhatás és hidratálás egyszerre. Méz és B5 vitamin tartalmának köszönhetően ápolja és óvja a bőrt. Most 20% kedvezménnyel lehet a tiéd a Marionnaud weboldalán!

Természetes és magabiztos szeretnél lenni minden nap? Nem bánod azt sem, ha kényelmes a sminked? A BB krém egyenletes, könnyed fedést biztosít, ráadásul nagyon jól hidratálja is a bőröd, ezzel természetesen ragyogást biztosítva neki. 5 árnyalatban elérhető, így a legtöbben megtalálják a megfelelőt belőle! Szerezd be a kedvencedet 20% kedvezménnyel a The Body Shop weboldalán!

A tökéletes szemöldök elkészítése nem egyszerű feladat. Ezzel a praktikus ceruzával viszont könnyen sikerülhet! Segítségével kitölthetjük a szemöldökünk ritkább részeit és annak hibáin is javíthatunk. 5 árnyalatának köszönhetően mindenki egyszerűen és gyorsan megtalálhatja a számára legmegfelelőbb színt. Csapj le az ajánlatra és szerezd be 15% kedvezménnyel az Yves Rocher weboldalán!

Egy smink sem lehet teljes pirosító nélkül. Válaszd ezt a terméket, ha egészséges, üde és természetes megjelenésre vágysz. Kiemeli az arc vonásait és feldobja a sminkedet! Most a tiéd lehet 20% kedvezménnyel a Marionnaud weboldalán!

Matt és minőségi rúzst ajánlunk a maszk alá, ha nem szeretnéd, hogy azonnal az egész elkenődjön a szád körül. Az Estée Lauder PC Envy matt ajakrúzs egy szempillantás alatt kiemeli az ajkaid merész matt színeivel. Légiesen könnyű, ultra krémes formulája könnyed felvitelt és egyenletes fedést tesz lehetővé. Érzékien puha és csábító ajkak, fényűzően kényelmes viselet. Most a tiéd lehet 20% kedvezménnyel a Marionnaud weboldalán!

Ne maradj le a kedvezményekről, válts be időben az online kuponokat és szerezd be a kedvenceidet a JOY Beauty&Fit napokon március 19-21. között.

Az egyre súlyosbodó járványügyi helyzetre, illetve a már hatályba lépett védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. III.5. Kormányrendeletbe foglalt korlátozásokra tekintettel most kiemelten fontos, hogy az eddigieknél is jelentősebb mértékben vigyázzunk egymásra. Minden kedves olvasónkat arra biztatunk, hogy vásárlásaikat lehetőség szerint online úton bonyolítsák, válasszák az érintkezésmentes kiszállítást, illetve minimalizálják a személyes megjelenést igénylő szolgáltatások igénybevételét, ezzel is csökkentve a szociális érintkezést és növelve annak esélyét, hogy a vírus okozta veszélyhelyzet mielőbb megszűnik így a hatályba léptetett korlátozások fenntartása is indokolatlanná válik.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!