7 termék, ami nem hiányozhat a készletedből, ha kortalan szépségre vágysz

7 termék, ami nem hiányozhat a készletedből, ha kortalan szépségre vágysz
Forrás: Pexels

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Te is letagahatsz jó pár évet a korodból, ha ezekre a kozmetikumokra esik a választásod.

Napjaink jól ismert kifejezése az anti-aging, azaz az öregedésgátlás. Sokaknak újdonságnak tűnhet, egy bizonyos korig hajlamosak vagyunk nem foglalkozni vele, pedig közel egyidős ez a törekvés, az örök fiatalság és az örök élet utáni vágy keresgélésével. Bár a folyamatot eddig még senkinek sem sikerült teljes mértékben megakadályoznia. Lassítani, helyes tempóban tartani és a látható ráncokat minimálisra csökkenteni azonban igen. Szerencsére léteznek olyan hatékony termékek, amelyek segíthetnek, hogy szépségünk kortalan legyen. Ha te is szívesen használnád ezeket a kozmetikumokat, akkor csapj le időben a kihagyhatatlan ajánlatokra és szerezd be a legjobbakat kedvezményesen a JOY Beauty&Fit napokon március 19-21. között.

Csapj le a kedvezményekre ITT!
Csapj le a kedvezményekre ITT!

Jól tudjuk, hogy az idő sokszor nem kedvez az arcbőrünknek. Így évek során a külső és belső behatások következtében lelassulnak azok a bizonyos kulcsfontosságú folyamatok, melyek előidézik az öregedés leginkább látható jeleit. Jó hír, hogy tehetünk ellene!

Mutatjuk, miket szerezz be, ha szeretnéd szem előtt tartani a szépségedet és megakadályozni az öregedést! Egytől egyig csodás öregedésgátló és fiatalító összetevőket tartalmaznak, melyeket érdemes beépítened a rutinodba.

Gyors, mégis hatékony öregedésgátlásra vágysz? Nem lehetetlen, hiszen ez az arcápoló olaj azonnal ragyogóvá és selymes tapintásúvá teszi a bőrödet. Mindössze négy hét használat után csökken az öregedés jeleinek láthatósága, kisebbnek tűnnek a ráncok és az arcod feszesebb és rugalmasabb lesz. Ne hagyd ki a 20% kedvezményt a The Body Shop weboldalán!

Ha minden nap tennél az arcod szépségének megőrzése érdekében, akkor ezt a regeneráló ápolót ne hagyd ki a rutinodból. Használata után a bőr azonnal ragyogóbbá válik, visszanyeri komfortérzetét és rugalmasságát. Különösen finom, folyékony textúrájának köszönhetően ragyogó végeredményt nyújt a bőrnek. Most 15% kedvezménnyel szerezheted be az Yves Rocher weboldalán.

Az öregedés egy természetes folyamat, de nem lehetetlen tenni ellene. Ez a termék egy igazi életelixír a bőr számára. Sejtregeneráló hatása mellett képes revitalizálni és feszesíteni is. Természetes összetevőire sokan esküsznek. Próbáld ki te is és csapj le rá 15% kedvezménnyel az ADRIENNE FELLER webshopban.

Az idő elteltével bőrünk könnyen kiszáradhat és dehidratálttá válhat. Ez a biokozmetikum egyszerre pótolja a hiányzó zsíranyagokat, magas antioxidáns- és tápanyagtartalma kisimítja a bőrt és mérsékli a párolgás általi vízvesztést is. Irány a Viktoria Jilek weboldal, ahol 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a kedvenceidet.

Regeneráld a bőröd éjszaka is! A hidratáló hatású készítmény sheavajjal és hiarulonsav tartalommal teszi varázslatossá az arcunkat. Rózsa és levendula illatolaj kivonatának a köszönhetően az alvás is jobban esik majd. Érettebb, víz- és zsírhiányos bőr esetén érdemes emellett döntenünk. Ha igazak rád az állítások, akkor jobb, ha időben lecsapsz a 20% kedvezményre a Napsugaram weboldalán.

Friss és természetesen ragyogó bőrre vágysz? Ismerkedj meg a fiatalságmegőrző szérummal, ami hidratálja, újjáéleszti és feltölti a bőröd. Növényi erővel gazdagítva ápol és védelmez, hiszen 99%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Gyors felszívódásának köszönhetően pillanatok alatt érezhetjük jótékony hatását. Szerezd be időben és csapj le a 20% kedvezményre a The Body Shop weboldalán.

Az extra regenerálásra vágyó, érett bőr számára is van hatékony megoldás! Ez az elixír a bőrfiatalítás megtestesítője, hiszen egyszerre fokozza a sejtek megújulási folyamatát és különleges módon regenerálja, táplálja és feszesíti az érett arcot. Ez bizony nem hiányozhat a mindennapi rutinból. Jó hír, hogy most 15% kedvezménnyel lehet a tiéd az ADRIENNE FELLER webshopban.

Ne hagyd ki a JOY Beauty&Fit napok kedvezményeit március 19-21. között!

Az egyre súlyosbodó járványügyi helyzetre, illetve a már hatályba lépett védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. III.5. Kormányrendeletbe foglalt korlátozásokra tekintettel most kiemelten fontos, hogy az eddigieknél is jelentősebb mértékben vigyázzunk egymásra. Minden kedves olvasónkat arra biztatunk, hogy vásárlásaikat lehetőség szerint online úton bonyolítsák, válasszák az érintkezésmentes kiszállítást, illetve minimalizálják a személyes megjelenést igénylő szolgáltatások igénybevételét, ezzel is csökkentve a szociális érintkezést és növelve annak esélyét, hogy a vírus okozta veszélyhelyzet mielőbb megszűnik így a hatályba léptetett korlátozások fenntartása is indokolatlanná válik.

Galéria / 7 kép

Jennifer Lopez öregedésgátló trükkjei

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!