"Az esküdtszék visszaadta az életemet" - Johnny Depp és Amber Heard is reagált a tárgyalás ítéletére

"Az esküdtszék visszaadta az életemet" - Johnny Depp és Amber Heard is reagált a tárgyalás ítéletére
Forrás: Jason Merritt/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az ítélet megszületése után mindkét színész az Instagramon üzent a rajongóknak.

Tegnap pont került Amber Heard és Johnny Depp tárgyalásának végére. Az esküdtszék úgy határozott, hogy Johnny Deppnek volt igaza, és úgy vélték, a színésznek 15 millió dollár kártérítés jár (ezt a bíró végül 10.350.000 dollárra csökkentette), míg Amber Heardnek csak egy ügyben adtak igazat (ez 2 millió dollár kártérítést jelent számára).

Bár a tárgyalás végén Johnny Depp nem jelent meg a bíróságon, hiszen Londonban tartózkodott, a hír bejelentése után üzent mindenkinek, aki mellette állt.

Hat évvel ezelőtt az életem, a gyermekeim élete, a hozzám közel álló emberek élete, és azok élete, akik támogattak és hittek bennem sok-sok éven át, örökre megváltozott. Egyetlen szempillantás alatt. Hamis, nagyon szigorú és büntetendő állításokkal illettek engem a médián keresztül, ami rengeteg utálkozást váltott ki az emberekből, noha sosem emeltek vádat ellenem. Nanoszekundumok alatt az egész világot körbejárták ezek az állítások, és ez eget rengető hatással volt az életemre és a karrieremre.

Hat évvel később az esküdtszék visszaadta az életemet. Szavakhoz sem jutok.

A döntésem, miszerint ezt az ügyet nem szabad annyiban hagyni, tudván, hogy milyen terhet jelent ez jogilag, hogy szembe kell néznem az elkerülhetetlennel, és az egész világ bepillantást nyer az életembe, nagyon komoly tanakodás következménye volt. Az elejétől kezdve az volt a célom, hogy megmutassam az igazat, a végeredménytől függetlenül. Igazat mondani egy olyan dolog volt, amivel tartoztam a gyermekeimnek és mindenkinek, aki támogatott engem. Békét érzek, mert ez sikerült.

A színész nem is lehetne boldogabb a döntés miatt, és nem győzte kifejezni háláját ügyvédi csapatának, valamint az őt támogató rengeteg rajongónak. A döntés következtében egyébként Amber Heard is posztolt Instagramra, sőt, az a hír járja, hogy fel akar lebbezni a döntés miatt.

Nincsenek szavak a csalódásomra. Összetört a szívem, hogy a hatalmas hegynyi bizonyíték még mindig nem volt elég ahhoz, hogy szembeszálljon az exférjem aránytalanul nagy erejével, befolyásával és irányításával. Még csalódottabb vagyok amiatt, amit ez a döntés a nőkre nézve jelent. Visszaállítja az órát arra az időszakra, amikor egy nő kiállt a nyilvánosság elé, és mindenki megalázta ezért. Visszaveti azt az elképzelést, hogy a nők elleni erőszakot komolyan kell venni.

Úgy gondolom, Johnny ügyvédei sikeresen elérték azt, hogy az esküdtszék átnézzen a szólásszabadságon és figyelmen kívül hagyják a bizonyítékot, ami az Egyesült Királyságban egyértelműen győzedelmeskedett. Szomorú vagyok, mert elvesztettem ezt az ügyet. De még szomorúbb vagyok azért, mert úgy érzem, elvesztettem egy olyan jogot, amiről azt hittem, amerikaiként megillet engem - hogy nyíltan és őszintén felszólaljak.

Johnny Depp posztja több, mint 13 millió lájkot kapott (cikkünk megjelenésekor), Amber Heardé 238 ezret. Hogy a színésznő végül fellebbez-e, egyelőre nem tudni, de szavaiból kicseng, hogy nagyon csalódott a döntés miatt.

Ezt olvastad már?

Galéria / 13 kép

Ilyenek voltak Johnny Depp eddigi kapcsolatai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

A 10 legjobb romantikus film, ami 2023-ban érkezik a mozikba

Ha romantikára vágysz, akkor ezeket ne hagyd ki 2023-ban!

Kép
Stílus

10 öltözködési trükk, ami kegyetlenül többnek mutat a valódi korodnál, és 10, amivel bátran letagadhatsz 10 évet a korodból

Ezek a stílustippek gyorsan segíthetnek abban, hogy egészen új szintre helyezd a megjelenésedet!

Kép
Sztárok

Tudtad? A The Last of Us sztárjának öccse közel 3 éve transznemű nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép
Stílus

10 kedvenc trendünk, ami már nem lesz divat 2023-ban - ezek jönnek helyettük!

A búcsú bár szinte biztos, hogy nem örökre szól, de ettől függetlenül most érdemes elfelejtened ezeket a trendeket!

Kép
Sztárok

Tényleg visszafelé öregszik! Az 56 éves Salma Hayek fehérneműben érkezett új filmje premierjére - FOTÓK

Salma Hayek a tőle megszokott módon, újfent egy látványos darab mellett tette le a voksát.