Szívfacsaró posztban vett búcsút John Travolta Olivia Newton-Johntól

Szívfacsaró posztban vett búcsút John Travolta Olivia Newton-Johntól
Forrás: Paramount Pictures/Fotos International/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Sorban búcsúznak az énekesnőtől a sztárok a közösségi oldalakon.

Tegnap este érkezett a hír: Olivia Newton-John 73 évesen elhunyt. A Grease sztárja 30 éven át küzdött a mellrákkal, először 1992-ben diagnosztizálták nála, majd 13 évig tartó remissziót követően 2013-ban ismét kialakult nála a betegség. Ekkor is sikerült legyőznie, ám 2017-ben újra megjelent nála a mellrák. Az énekesnő sosem adta fel, saját alapítványával is igyekezett segíteni sorstársain.

A szomorú hírt férje osztotta meg közösségi oldalán:

Olvasd el ezt is!

A bejelentést követően a netet ellepték a részvétet nyilvánító, búcsúzó posztok. John Travolta, aki 1978-ban forgatta Olivia Newton-Johnnal a Grease-t, azóta is nagyon szoros barátságot ápolt vele, és szíven ütötte az énekesnő távozása. Szinte rögtön, a poszt megjelenése után ő maga is búcsút vett tőle közösségi oldalán.

Az én legkedvesebb Oliviám, mindannyiunk életét jobbá tetted. Elképesztő, hogyan hatottál ránk. Annyira szeretlek. Találkozunk még az úton és mind együtt leszünk. Tiéd voltam az első pillanattól, hogy láttalak, mindörökre. A te Dannyd, a te Johnod!

Időközben a család azt is felfedte, mi volt az énekesnő utolsó kérése halála előtt. Olivia Newton-John annyit kért, hogy bárki, aki virágot küldene, inkább az erre szánt összeget adományozza az Olivia Newton-John Foundation Fundnak, ami a rákbetegeken segít.

John Travoltán kívül pedig rengetegen vettek búcsút Oliviától online is. A galériában megnézheted, kik és hogyan tették tiszteletüket a Grease sztárja előtt:

Galéria / 6 kép

Így emlékeztek meg a sztárok Olivia Newton-Johnról

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.