Galliano visszatér, nem is akárhova

Galliano visszatér, nem is akárhova

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Emlékeztek még John Gallianóra? Hogy is lehetne őt elfelejteni... A Dior egykori kreatív igazgatója egy kis időre eltűnt a szemünk elől, de most újra visszatér, és nem is akármilyen pozícióba.


Galliano három és fél éve, zsidózós kirohanása miatt kényszerült távozásra a Diornál, azóta elvonón is járt, majd tavaly úgy tűnt, hogy Oscar de la Renta veszi pártfogásába. Most pedig robbant a hír, amelyet már meg is erősítettek az érintettek: John Galliano a Maison Martin Margiela új kreatív igazgatója.
„A Margiela készen áll egy új, karitmatikus, kreatív alkotó befogadására. John Galliano minden idők egyik legragyogóbb, vitathatatlan tehetsége. Alig várjuk annak a divatálomnak a megvalósulását, amelyet csak ő tud véghez vinni, a legjobbakat kívánjuk neki új otthonában” - nyilatkozta a divatház.
Kíváncsian várjuk a közös munka első gyümölcsét!

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!

Kép
Sztárok

Láttad már? Ez a jóképű, 27 éves srác Bob Marley unokája - fotó

Bob Marley unokája, Skip Marley feltűnik a legenda életéről forgatott filmben is!