„Mindannyian öregszünk” - Joe Jonas őszintén vallott szépészeti beavatkozásairól

„Mindannyian öregszünk” - Joe Jonas őszintén vallott szépészeti beavatkozásairól
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Joe Jonas szerint egy férfi életébe is teljesen belefér az, ha néhanapján egy-egy ilyen kezelést is bevállal.

Joe Jonas a minap ünnepelte 33. születésnapját, az ünnepi hangulat pedig olyan pezsdítően hatott rá, hogy elérkezettnek látta az időt arra, hogy őszintén meséljen a nyilvánosság előtt is szépészeti beavatkozásairól.

Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy az énekes nem olyan régen szerződött le a Xeomin nevű, ránctalanító injekciókat forgalmazó céggel. Így Joe Jonas mostantól a márka hivatalos médiapartnereként minden bizonnyal örömmel hirdeti is majd a termékek szuperhatékony, na meg látványos erejét.

Mindannyian öregszünk, és ennek egy része az, hogy mindeközben jól érezzük magunkat a bőrünkben. Nem hiszem, hogy ez olyasvalami, amitől ódzkodnunk kellene. Lehetünk nyíltak és őszinték ezzel kapcsolatban.

- kezdte.

Joe egyébként a homlokráncaira, illetve a szemöldöke közötti ráncokra veszi igénybe az injekciós kezelést, amire először egy barátjával ment el.

Egy időben még arról beszéltek, hogy 'Ó, a férfiak ezt nem tudják megtenni, vagy furcsa, hogy a srácok ezt csinálják'. És azt hiszem, ez a fajta megbélyegzés kezd elhalványulni, és ennek örülök. A pasik már nyíltabban sminkelnek, és jó ezt látni. Mert mindenki azt csinál, amit csak akar, tudod? Ez egy gyönyörű generáció, amelyben élünk.

- zárta a gondolatmenetet.

Az énekes számára nincs szebb a magabiztosságnál és örül annak, hogy belevágott a dologba. Ezen beauty döntésében pedig minden bizonnyal felesége, Sophie Turner is támogatja. A rajongókat persze sokkolta a dolog, és amíg egyesek az első nagy döbbenet után túl is léptek a dolgon, addig mások szimplán csak nem értik azt, hogy miért is van erre szükség?! Nos, az idők változnak és meglehet, hogy Joe őszinte szavai egyre több híres férfit fognak hasonló vallomásokra sarkallni.


És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Férfi sztárok, akiket teljesen megváltoztattak a plasztikai műtétek

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!