Ezért nem vásárolok többé a barátnőimmel

spinédzserek,clueless,cher,Cher Horowitz
Forrás: Spinédzserek film

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Tizenévesen, amikor már ciki volt anyukámmal menni a plázába, átszoktam a barátnős shoppingra. Most pedig, számtalan fölösleges cuccal a gardróbomban azt kell mondjam, itt volt az ideje megtanulni egyedül elkölteni a pénzem.

micsoda nő,pretty woman,meme
forrás: Pinterest

A Micsoda nő!-ben Vivient nem szolgálták ki a boltban, mert nem volt elég ízléses az öltözéke. Aztán megjelent Edward és megmentette. Ugyanabban a ruhában visszamentek és a lány élete legjobb szettjeit szerezte be. A Spinédzserekben a menők a plázában bandáztak és délután együtt mentek boltlátogatóba. A Szex és New Yorkról már ne is beszéljünk… Ezen nőttem fel és ezért ezt szoktam meg. Hála a techinkának, mára a barátnőimnek ott sem kell lenniük, elég képet küldenem és máris véleményezik, hogy megvegyem-e a felpróbált darabot vagy sem.

Melyiket vegyem meg?

Ilyen csavaros kérdések az influenszerek posztjaiban is gyakran megjelennek, ezért reménykedem, hogy nem csak én szoktam elbizonytalanodni. A barátnőim is mindig kikérik a véleményemet és néha úgy érzem, a válaszaimmal nem jó irányba befolyásolom őket. Istenem, hány dolgot vásároltam már meg azért, mert jól nézett ki és mert a többiek azt mondták, kár lenne kihagyni!

Számszerűsítettem

Vettem egy nagy levegőt és megnéztem mik azok, amikre igazán szükségem volt és a végén kaptam egy összeget. Ezután döntöttem el, hogy többé nem kérem ki mások véleményét. Amióta pedig egyedül vásárolok, levontam néhány tanulságot.

gif

Szeretem, hogy én irányítok.
Akkor hagyom abba, amikor jól esik. Akkor tartok kávészünetet, amikor akarok. Imádok a csajokkal bohóckodni, ugyanakkor olyankor megosztom a figyelmem és nem tudok a valódi célomra koncentrálni, ergó sok hülyeséget is megveszek.

Tudom, hogy igazából miben érzem magam jól.
Amióta nem kérem ki a többiek véleményét, pontosan tudom milyen a stílusom. Tudom, hogy milyen márkákat szeretek és hogy milyen fazonú nadrágot nem akarok soha, de soha többé felvenni.

Jobban szeretem magam
Ez a legszuperebb az egészben. Be mertem vallani magamnak, hogy jól esik a századik bőrhatású leggingst is megvenni és nem ostorozom magam azért, amiért nem tudok ellenállni a cipőknek. Megtanultam elfogadni magam olyannak, amilyen vagyok és nem kérdőjelezem meg többé a saját ízlésemet.

A barátnőimmel mi helyzet ezután?
A barátnőimmel mi helyzet ezután? Velük inkább megnézek otthon egy sírós fimet.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!