JLo egy komoly gesztussal egyértelművé tette, hogy csakis Ben Affleckkel képzeli el a jövőjét

sztár, sztárok,
Forrás: Chris Weeks/FilmMagic/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Egyre komolyabb a dolog Ben Affleck és Jennifer Lopez között, így a popdíva megtett valamit, amivel már nem sok kétséget hagy afelől, ki mellett szeretne élni a következő években...

Dúl a love, a szerelmes fotók az Instagramon landolnak éveken ám - ám mi van, ha jön a szakítás? Te otthagyod az oldaladon az exekkel közös, romantikus képeket, az emlékeket a meghitt pillanatokról, vagy általában próbálsz kitörölni mindent a világhálóról?

JLo ez utóbbi csapat tagjaihoz tartozik: a díva ugyanis a napokban nemcsak hogy kikövette egykori szerelmét, Alex Rodriguezt, de még a közös fotókat is leszedte az oldaláról.

Csakis azokat a közös videókat hagyta fent a díva, amik a gyerekeikről szólnak, és feltűnik bennük ARod - de a többi képtől megszabadult. Persze a net nem felejt, így is bőségesen találni róluk közös képeket, ám JLo azt szerette volna, ha az ő Insta-oldalán már nem látható expasija.

Viszonylag sokáig várt ezzel a lépéssel Jennifer Lopez, hiszen több, mint négy hónapja nincs már együtt az egykori sportolóval. Vajon ARod mit szól ehhez a lépéshez? Mert az biztos, hogy míg JLo azóta összejött egykori vőlegényével, Ben Affleck színésszel, Rodriguez nem viseli jól, hogy valaki dobta őt - és a sportoló még mindig követi a dívát a neten.

JLo és Ben Affleck románca egyébként pár hete lett csak Insta-hivatalos - a díva a fenti képekkel és ezzel a mostani húzásával tette egyértelművé, kivel képzeli el a jövőjét.

Galéria / 6 kép

JLo leghíresebb pasijai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Borbély Alexandra generációkat bemutató képe könnyeket csal a szemekbe

Új képet osztott meg a színésznő, amire nem lehet érzelemmentesen nézni.