A szívünk szakad meg! Jessie J könnyek közt árulta el Instagramon, hogy elvesztette babáját

Jessie J
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Jessie J talán még soha ennyire nem tárulkozott ki, mint legutóbbi posztjában, amelyben elárulta, hogy élete eddigi legfájdalamasabb napját tudhatja a háta mögött.

A 33 éves énekesnő, ugyanis most osztotta meg, hogy elvetélt, ezzel pedig azt is, hogy terhes volt. Bejegyzésében elmondta, hogy titokban szerette volna tartani a kicsi érkezését.

Tegnap reggel még nevetve mondtam egy barátomnak, milyen nehéz lesz a másnap esti Los Angeles-i koncertemen a közönség elé állni úgy, hogy nem mondhatom el nekik: terhes vagyok. Tegnap délután már attól a gondolattól rettegtem, hogy úgy kell átvészelnem az előadást, hogy ne omoljak össze… Mindezt azután, hogy a harmadik ultrahangon kiderült, nincs már szívhang. Ma reggel úgy érzem, nem tudom kontrollálni az érzelmeimet. Lehet, hogy megbánom, hogy ezt kiposztoltam. Lehet, hogy nem. Jelenleg nem tudom...

A posztban Jessie azt is elárulta, hogy teljesen egyedül, mesterséges megtermékenyítéssel vágott bele a babaprojektbe. Véleménye szerint, ugyanis túl rövid az élet, hogy mindig a megfelelő embert keressük a családalapításhoz, ő viszont mindennél jobban vágyik az anyaságra:

Úgy döntöttem, hogy egyedül vállalok gyereket. Mert ez minden, amire valaha is vágytam, és az élet rövid. A teherbeesés önmagában csoda volt, egy olyan élmény, amit soha nem felejtek el, és tudom, hogy újra át fogom élni. Még mindig sokkos állapotban vagyok, a szomorúságom óriási. De tudom, hogy erős vagyok, és tudom, hogy rendben leszek.

Az énekesnő ezzel a hozzá hasonló nőknek is szeretett volna erőt ad. Sőt, posztjában hozzátette, hogy soha ennyire közel nem érezte magát még azokhoz a nőkhöz, akik ezt átélték.

Sajnos más sztárok is átélték ezt a fájdalmat...

Galéria / 6 kép

6 híresség, aki nem titkolja vetélését

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.