Jennifer Lopez ritkán látott lánytestvéreivel pózol legújabb képén

Jennifer Lopez ritkán látott lánytestvéreivel pózol legújabb képén
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Hihetetlen, hogy mennyire hasonlítanak egymásra mindhárman!

Jennifer Lopez a világ egyik legnépszerűbb és legismertebb sztárja, aki általában zenéi, filmjei, vagy éppen magánélete miatt kerül a hírek középpontjába. Ráadásul mióta újra összejött Ben Affleckkel, a rajongók szó szerint felrobbantak a boldogságtól, hiszen mindenki kedvenc egykori sztárpárja visszatért!

Annak ellenére viszont, hogy Jent rendszeresen látjuk a paparazzi képektől kezdve a címlapokig MINDENHOL, családját mégsem igazán ismerjük. Ez valószínűleg szándékos, JLo ugyanis nem akarja folyamatosan mutogatni szüleit és testvéreit, ezt pedig valószínűleg ők maguk szeretnék így, amit a sztár tiszteletben is tart. Most viszont úgy tűnik, hogy a család kivételt tett, Jennifer ugyanis egy soha nem látott képet osztott meg két lánytestvérével, húgával Lyndával és nővérével Leslie-vel (2. kép, lapozz az Insta-galiban egyet).

Lynda Lopez egyébként újságíróként és íróként dolgozik New Yorkban, mellett pedig társalapítója a Nuyorican Productions amerikai produkciós cégnek, amelyet 2001-ben alapított Benny Medinával, és amely 2006-ban a South Beach című film megjelenésével kezdte meg működését.

Nővéréről, Leslie Lopezről ennél sokkal kevesebbet tudunk, úgy tűnik, hogy ő a család legvisszafogottabb tagja. Az viszont biztos, hogy tanárként dolgozik, Instagram profilja pedig privát, így sajnos nem tudunk bekukkantani a Lopez család életébe...

Az viszont biztos, hogy a nőnap alkalmából kitett kép hatalmas siker, a három nővér pedig hihetetlenül szép!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 11 kép

Híres sztárok és testvéreik: így néznek ki ők

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!