Nászutas sikk! Jennifer Lopez egy erősen megosztó darabbal kapta fel ezt a klasszikus együttest - és működik!

Nászutas sikk! Jennifer Lopez egy erősen megosztó darabbal kapta fel ezt a klasszikus együttest - és működik!
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Lopez még a nászútján is tud újat mutatni!

Pár hete bombaként robbant a hír, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck a legnagyobb titokban, egy Las Vegas-i kápolnában hivatalosan is összekötötték az életüket. A sztárpár a nászúttal se várt sokáig és gyerekeikkel karöltve múlt héten Párizsba utaztak, hogy szűk családi körben ünnepeljék meg a frigyüket.

Jennifer Lopez természetesen a francia fővárosba is egy igencsak szép ruhagyűjteménnyel érkezett, és bár elsősorban a pihenés tölti ki a mindennapjait, a tőle jól megszokott módon ő ezt is a lehető legstílusosabb módon teszi. Tegnapi szettje például egyszerre volt klasszikus és merész!

Az 53 éves sztár enyhén szélesedő szárú farmerja mellé egy egyszerű fehér blúzt választott, amit egy barna Valentino övvel, egy fonott Hermès Kelly táskával és méretes fülbevalókkal kombinált. A szettjének legfigyelemreméltóbb részlete viszont kétségtelenül a nadrág alól visszafogottan kikandikáló, a '70-es éveket idéző, extra magas centikre emelt platform cipellő volt - ami az utóbbi egyre inkább kezd a védjegyévé válni.

A hírek szerint a gerlepár most Capri felé vette az irányt és szinte biztos, hogy az olasz szigetre is egy emlékezetes darabokkal érkezik majd a sztár, így minden bizonnyal hallunk, pontosabban látunk még tőle szemrevaló tippeket az elkövetkezendő napokban is.


És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

7 páros szett Jennifer Lopeztől és Ben Afflecktől, ami kiállta az idő próbáját

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.