Jennifer Lopez elárulta időtálló stílusának egyik nagy titkát - és egyszerűbb, mint gondolnád!

Jennifer Lopez elárulta időtálló stílusának egyik nagy titkát - és egyszerűbb, mint gondolnád!
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Lopeznek az öltözködés téren is határozott elképzelései vannak!

Jennifer Lopez 1997-ben kapta meg a Dalok szárnyán című film főszerepét, mindez után pedig nem sokkal, 1999-ben jelent meg az első, debütáló albuma On the 6 címmel. A showbizniszben eltöltött több mint 26 év pedig tökéletesen elég is volt arra, hogy kicsit se essen zavarba ha stílusdöntésekről van szó.
A most 53 éves énekesnőt nem nagyon tudják kizökkenteni határozott elképzeléseiből a divatszabályok sem. Jennifer Lopezt különösképpen sose izgatja, hogy éppen milyen trendeket írunk, ő ugyanis szívesen ragaszkodik azokhoz a darabokhoz, amik mindig is erősen meghatározták a stílusát, és amik neki köszönhetően igazán sose tűntek el a divattérképről, sőt! Szinte már a védjegyévé váltak. Elég csak a szupercsípő nadrágokra, a karika fülbevalókra, a crop topokra vagy a különleges darabokból álló cipőgyűjteményére gondolni.
Utóbbi esetében egész szép gyűjteményt halmozott fel az évek alatt, és egy interjú során az is kiderült, hogy ha úgy hozza az alkalom, nem fél a tőle várt természetességgel viselni őket bárhol, bármikor, bármiben!

A kristályokkal kirakott platform cipőimet ugyanolyan könnyedén viselném farmerral is, mint a Grammy-díjátadós ruhámmal. Mindig is úgy gondoltam, és ez különösen igaz napjaink divatvilágában, hogy nincsenek szabályok. Kombináld a darabokat, ahogy csak szeretnéd! Amit jónak gondolsz, abban fogsz a legjobban kinézni és abban fogod a legjobban érezni magad

- mondta.

És akkor mutatjuk is azt a bizonyos Grammy ruhát, ahol most kivételesen a cipőn van a hangsúly! Hát meg kell hagyni, hogy Mrs. Affleck esetében tényleg nem olyan elképzelhetetlen ez a cipellő egy farmer társaságában. És hogy is lehetne? A sztár hosszú évtizedek óta folyamatosan bizonyítja azt, hogy sokszor nagyon érdekes dolgok történhetnek a divatszabályokon túl, és milyen jól teszi, sőt mi több, megéri akár követni is ebben!

És ha már Jennifer Lopez stílusánál tartunk, ezt láttad már?

Galéria / 4 kép

Jennifer Lopez kortalanságának 4 valódi oka

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.