Az emberek azt hiszik, hogy Jennifer Lawrence-nek plasztikai műtétje volt, miután megnézték ezeket az előtte-utána fotókat - szerinted is?

Az emberek azt hiszik, hogy Jennifer Lawrence-nek plasztikai műtétje volt, miután megnézték ezeket az előtte-utána fotókat - szerinted is?
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Mi történt Jennifer Lawrence arcával? Ez itt a nagy kérdés!

Jennifer Lawrence nem olyan csillagnak tűnik, aki sok plasztikai műtéten esett át, hiszen mindig is a természetes szépség között tartottuk számon, akin maximum kisebb kozmetikai beavatkozásokat végeztek az évek során. Ha azonban a 31 éves Oscar-díjas színésznőről készült korai és friss fotókat hasonlítjuk össze, a különbséget már nehéz figyelmen kívül hagyni.

Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy Jennifer Lawrence-en igenis dolgoztak a plasztikai sebészek, és az utóbbi időben egyre több rajongó egyetért abban, hogy a színésznő kés alá feküdt. Azonban annak ellenére, hogy az emberek azt gondolják, hogy a sztárnak már volt plasztikai beavatkozása, akár több is, az tagadhatatlan, hogy a munkát nemcsak jól, de finoman is végezték, csak csekély, de mégis nagyon észrevehető változásokat kreálva az amúgy is tökéletesnek tűnő arcán.

A @truthaboutfaves Instagram-fiók ki is választott néhány tökéletes fotót arra, ami példázza Az éhezők viadala csillagának változását. Úgy tűnik, a fő különbség az előtte és utána képeken Jennifer orra, amely kisebbnek és vékonyabbnak tűnik a frissebb fotókon.

Ezen kívül gyanakszanak még szemhéjplasztikára, valamint néhány botox, és más töltőanyagos injekcióra is. Sokan azonban úgy gondolják, hogy nem is tett semmit, és az egyetlen tényező a változásában nem más, mint az öregedés.

És te mit gondolsz? Volt plasztikai műtétje?

Igen, egyértelmű!
Nem, ez hülyeség!

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Sztárok, akiknek jót tett, hogy plasztikáztattak

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.