72 évesen villantott bomba alakot az egykori Bond-lány: Jane Seymour szuperdögös!

72 évesen villantott bomba alakot az egykori Bond-lány: Jane Seymour szuperdögös!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Jane Seymour, az egykori Bond-lány ma is fantasztikusan csinos, évtizedeket tagadhatna le valós korából.

A csodálatosan szép és tehetséges brit színésznő, Jane Seymour 1951-ben született a hangzatos, de kicsit nehezen megjegyezhető Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg néven. Művésznevét, amelyet már pályafutása elején felvett, VIII. Henrik angol király harmadik feleségétől kölcsönözte. Édesanyja, Mieke van Tricht holland származású ápolónő volt, édesapja, Benjamin John Frankenberg pedig lengyel-zsidó származású szülész-nőgyógyász. Sokszínű családjának és szülei biztatásának köszönhetően Jane Seymour kiválóan beszél hollandul, angolul és franciául. A színésznő egyike azon keveseknek, akik heterokrómiával élnek, vagyis a szemei eltérő színűek, az egyik barna, a másik zöld.

Kép
forrás: Getty Images

Jane Seymour hetven fölött is vadítóan szexi

A feltűnően szép sztár 1969-ben, 18 évesen került először a mozivászonra, ő szerepelhetett Richard Attenborough Óh, az a csodálatos háború! című filmjében. Igazi hírnévre 1971-ben tett szert, amikor megkapta a brit tévésorozatban, Az Onedin családban Emma Callon szerepét. 1973-ban Bond-lány lett belőle, ő alakította Solitaire-t az Élni és halni hagyni című James Bond filmben.
Jane Seymour mindössze 20 éves volt, amikor feleségül ment David Attenborough unokaöccséhez, Michael-hez, a színházi rendezőhöz. Ez a házasság nem tartott sokáig, 1973-ban elváltak. 1977 és 1978 között exférje egyik legjobb barátja, Geoffrey Planer volt a férje. Harmadik házasságára 1981-ben került sor, David Flynn-től két gyermeke született: Katherine 1982-ben, illetve Sean 1985-ben. 1992-ben tőle is elvált, 1993-ban pedig negyedszer is férjhez ment, ezúttal James Keach-hez, akitől ikrei születettek 1995-ben. Ők a John és a Kristopher neveket kapták. Noha ez a házassága jóval tovább tartott, mint a korábbiak, 20015-ben végül Keach-től is elvált.

Kép
forrás: Getty Images

Jane Seymour ma már 72 éves, azonban olyan fantasztikus alakja van, amelyet sok nő irigyel világszerte, a mosolya bájos, az arca fiatalos, a haja pedig dús és egészséges. A színésznő éppen emiatt nem fél olykor szexi ruhákba bújni és megmutatni magát a világnak, idén például egy New York-i eseményen keltett feltűnést egy szinte teljesen átlátszó, szűk, fekete ruhában. A rajongók egyszerűen imádták, mindenki azt kérdezgette, vajon hogy csinálja ezt? A színésznő azonban egyelőre nem árulta el az örök fiatalság titkát.

Most pedig nézd meg, hogy néz ki ma a többi Bond-lány!

Galéria / 10 kép

Akkor és most: így néznek ki ma az egykori Bond-lányok

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.