Jamie Lee Curtis lánya elkelt - Menyasszonyi ruhája pedig kicsit sem volt átlagos

Jamie Lee Curtis
Forrás: Matt Winkelmeyer/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Jamie Lee Curtis-szel madarat lehet fogatni, hiszen előző hétvégén lánya, Ruby összeházasodott szerelmével.

Ez azonban még nem minden, hiszen a színésznő gyermeke úgy döntött, hogy nem a megszokott, fehér ruhás, előkelő ceremónia keretein belül szeretné kimondani a boldogító igent, hanem a saját és párja elképzeléseinek és álmainak megfelelően. Ruby – aki egyébként Thomas néven látta meg a napvilágot – nemrég vállalta fel, hogy transznemű nő, ettől függetlenül nem hosszú ruhában képzelte el az oltárig vezető utat. A 25 éves Ruby és párja Kynthia kedvenc videojáték-karakterük jelmezében fogadtak örök hűséget egymásnak.

A 63 éves Jamie Lee Curtis egy korábbi interjúban már elárulta, hogy egy World of Warcraft-jelmezben lesz hivatalos az esküvőre, mint Jaina Proudmoore. Az viszont nem volt azonnal világos, hogy Ruby melyik karaktert választotta. Egyes rajongók úgy vélték, hogy a „SkullGirls” videojáték-sorozat ihlette jelmezét, míg kedvese, Elphelt Valentine-nak volt öltözve, aki a Guilty Gear sorozat egyik főszereplője.

Ruby a kép bal oldalán látható

A pár a képek alapján boldogabb nem is lehetne, akárcsak Jamie Lee Curtis, aki tavaly októberben árulta el, hogy gyermeke transznemű, ahogy azt is, hogy olyan volt, mintha szülőként egy teljesen új nyelvet kéne megtanulnia.

Ezt olvastad már?

Galéria / 5 kép

Sztárok, akiknek transznemű gyerekük van

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.