Katalin hercegné öccse izgalmas híreket osztott meg - menyasszonyával nagy döntést hoztak

sztár, sztárok,
Forrás: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

James Middleton, Katalin hercegné testvére fontos híreket árult el követőinek a minap, sőt, több fotót is mutatott, amiken menyasszonya, Alizée Thevenet is látható.

James Middleton, Katalin hercegné 34 éves öccse ritkán enged betekintést az életébe, ám ezúttal kivételt tett. James a minap árulta el, hogy nagy álma vált nemrég valóra, és vidékre költözött menyasszonyával, Alizée Thevenet-tel.

Ritka alkalom az ilyen, de Katalin öccse a hírt több fotóval hozta nyilvánosságra: otthonukat és menyasszonyát is megmutatta, amikre nem sűrűn van példa.

Kattintsd végig a képeket a galériában!

James egyébként a képek alatt arról írt, hogy a házvásárlás élete egyik legstresszesebb időszaka volt, menyasszonyával nagyon hektikus hónapokon vannak túl a költözés miatt, de most már borzasztóan boldogok, hogy kutyusaikkal új, vidéki otthonukban élhetnek.

A pár - akinek tavalyi esküvőjét a pandémia miatt elhalasztották - korábban egy londoni lakásban élt, ám a karantént James szüleinek vidéki otthonában töltötték.

A párnak 6 kutyusa van, James korábban beszélt arról, hogy főleg miattuk szeretnének vidékre költözni, kertes házba, és persze azért is, mert mindketten rajonganak a hosszú sétákért.

Galéria / 7 kép

Itt élt Katalin, mielőtt összeköltözött volna Vilmos herceggel

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!